BWT Penguin filterkande inkl. 2 filter

199,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Filter dit postevand, med BWT Penguin filterkande, så du undgår at dit kaffeudstyr bliverødelagt af kalk. Med et BWT filterkanden, tilpasses dit postevand, så du undgår kalk. Der medfølger to magnesium filtre, der fremhæver aroma og smag i f.eks. kaffe og the.

BWT Penguin filterkande

BWT Filterkanden indeholder et filter der kan skifes, som fjerner kalk og ander stoffer som bly og kobber, fra dit postevand, samtidig med at den tilfører magnesium til vandet. BWT Kanden kan indeholde hele 2,7 liter vand og dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning - ca. 100 opfyldninger. Det anbefaler dog, altid at skifte filteret efter ca. 4 uger, selvom der ikke er løbet 120 liter igennem. BWT Penguin filterkande har i låget indbygget et digitalt display, der viser antal påfyldninger. Displayet kan nulstilles efter et filterskift.  

Med BWT Penguin filterkande kan du: :

  • Tilpas dit vand til din kaffemaskine eller hvad du ellers ønsker
  • Digitalt display i låget
  • Passer i de fleste køleskabsdøre
  • Bedre smag og aroma i dit vand
  • Højere kvalitet drikkevand
  • Et bedre alternativ til flaskevand

Undgå kalk i kaffemaskine
Med BWT Penguin filterkande kan du udskifte filtre til filterkanden som beskytter mod kalk og forlæng levetiden på kaffemskine, elkedel eller hvad du ellers har udstyr, hvor du ønsker kalkfrit vand. Desudem eliminerer behovet for miljøskadende afkalkningsmidler. Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både elkedler, kaffemaskiner samt andre husholdningsapparater. Filterkanden med magnesium-mineralisering er det smarte alternativ til flaskevand. Vand på flaske hører nu fortiden til – det samme gælder det slæberi og den plads til opbevaring, der er forbundet med dem.

Den bæredygtige løsning
Med BWT Penguin filterkande, kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Dette hjælper både på CO2-emissioner og i kampen mod klimaændringer. Med en filterkande fra BWT, er du med til at reducere forbruget af engangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene.