BRITA PURITY Finest komplet sæt - 1200

6.798,75 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Brita Purity Finest vandfilter komplet sæt

Brita Purity Finest kan levere vand til den bedste espresso. Purity Finest er fremstillet så kan få kvalitet med i koppen, samtidig med den beskytter og forlænger din maskines levetid. Betjeningen er enklere og nemmere end nogensinde.

Brita Purity Finest vandfilter komplet sæt - 1200

Brita Purity Finest kan levere vand til den bedste espresso. Purity Finest er fremstillet så kan få kvalitet med i koppen, samtidig med den beskytter og forlænger din maskines levetid. Betjeningen er enklere og mere lige til end nogensinde.

PURITY Finest optimeret vand med en ideel mineralsksammensætning frigiver de individuelle aromaer fra den frisk malede kaffe i hver ene kop espresso og støtter dermed udviklingen af den autentiske espresso-smag. Elementer som klor kan påvirke smag og aroma negativt, dette fjernes for eksempel med et sådanne filter. 

 Fordele ved Brita Purity Finest vandfitler

  • Unik og intensiv espresso-smag med god fylde og autentisk aroma
  • En tyk, gyldenbrun „crema“, der varer ved
  • Optimale resultater til alle espresso-baseredekaffespecialiteter
  • Pålidelig beskyttelse til professionelle kaffemaskiner modkalk- og gipsaflejringer
  • Reduktion af elementer, der har en negativ indvirkning på smagen og aromaen

Brita Purity Finest er udstyret med en systematisk filterteknologi

  1. For filtrering - Der sidder et forfilter ved indgangen holder grove partikler tilbage, og vandfordelingssystemet sikrer en høj anvendelse af filtermassen.
  2. Reduktion af karbonhårdhed Niveauet af karbonathårdhed reduceres. Som følge heraf forhindres uønsket dannelse af kalk. Med det indbyggede aktivkul reduceres uønskede smags- og aromastoffer såsom klor også.
  3. Finfiltrering Ved afslutningen af filtreringsprocessen holder endnu et filter fine partikler tilbage.

OBS. Der med følger ikke Flowmeter. Det kan dog nemt med købes. Flowmeter anvendes i forbindelse med kaffe- og te fremstilling, der kræver at vandet opvarmes til mindst 90 grader.