Ascaso Steel Duo Espressomaskine + Steel I-1 Espressokværn

11.499,00 DKK
inkl. moms
Håndlaves på bestilling | 2-4 ugers leveringstid
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Startset bestående af
Ascaso Steel Duo - Sort
Ascaso Steel I-1 Timer - Sort
1kg Frisk ristet espressokaffe

ER DU KLAR TIL AT UDFORSKE ESPRESSOVERDEN? 

Er du ny inde for kaffeverden og leder efter dit første espresso setup, ja så har vi sammen sat en rigtig god pakke, så du kan komme godt igang. Ascaso Steel Duo espressomaskine, med Ascaso Steel I-1, udgøre den perfekte kombination, til dig der har erfaring med espresso, du har måske allerede et setup, en Sage eller ligende, og ønsker at opgradere. Ud over det smukke og tidsløse design, får du også her kværn og espressomaskine med de nødvendige funktioner til at skabe cafe oplevelsen, hjemme i køkkenet.

ASCASO STEEL UNO - SORT

Steel Duo fra spanske Ascaso, har alt du behøver, i en rigtige espressomaskine. Det kompakte design, men stadigvæk kraftfulde maskine, bringer dig tæt på de professionelle maskiner. Ascasos special udviklet thermoblok, gør at espressomaskinen er varm og klar til at brygge på få minutter, hvor andre maskiner i samme klasse tager mellem 30 og 45 min for at være klar. Maskine er udstyret med separat steamkedel, så du nemt kan brygge og steam på samme tid. 

 

ASCASO STEEL I-1 TIMER - SORT 

I-1 fra Ascaso er en lille, men kraftfuld kaffekværn. I udgaven her får du også timer med, som normalt ikke er at finde på standard modellen. Steel I-1 gør det muligt at justere formaling graden helt nøjagtigt, hvilket er alt afgørende for at opnå det helt rigtige resultat. 

 

Ascaso Steel Duo Espressomaskine
Mål (Brede/Højde/Dybte)
270x360x315 mm
Vægt (Kg)
15 kg
Farve
Sort
Strømforbrug (w)
2100W
Seperat steam kedel
Ja
PID
Nej
OPV
Ja
.
Ascaso Steel I-1 Espressokværn
Mål (Brede/Højde/Dybte)
120x340x225 mm
Vægt (Kg)
5 kg
Farve
Sort
Strømforbrug (w)
250 w
RPM
700
Kværneblade
54 mm
Produktionskapacitet
5 kg/timen
Hopper kapacitet
250 g
Timer
Ja