Bravilor Bonamat Novo

2.495,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Bravilor Bonamat Novo med 1 glaskande

Bravilor Bonamat Novo er en simpel, men helt igennem en professionel og pålidelig filterkaffemaskine. Den er let at betjene.

Filterkaffemaskinen brygger filterkaffe til mindre caféer og restauranter, samt til industri og erhverv. Kan bruges både kantinen, kontoret og værkstedet.

Denne model er nem at betjene og vedligeholde, der følger én glaskande med, kaffemaskinen har en stor vandtank med plads til 1,5 i vand.

På blot 5 minutter kan kaffemaskinen levere 1,8 liter friskbrygget kaffe, hvilke svarer til ca. 12 kopper.  På en time producere 18 liter kaffe, eller hvad der svarer til 144 kopper. Bonamat Novo har 1 glaskande, og er forsynet med 2 varmeplader der har automatisk temperaturjustering, så den giver dig den optimale temperatur på kaffen. 

Den ene varmeplade er placeret oven på kaffemaskinen, så du kan holde den en kaffekande varm, mens du brygger en frisk ny kande kaffe.

Inkluderet i pakken
1 glaskande og 1 filter i rustfrit stål
Vandtank
Ja
Mål B - H - D
Se downloads
Strømforbrug
230V~ 50/60Hz 2130W

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.