Bravilor Bonamat Matic Kaffemaskine

4.942,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Bravilor Bonamat Matic

Bravilor Bonamat Matic Kaffemaskine

Bravilor Bonamat Matic kaffemaskinen er markedets bedste filterkaffemaskine til professionel brug. Kaffemaskinen brygger kaffe af højeste kvalitet, som smagsmæssigt er på niveau med, hvad en barista kan brygge. 

Bravilor Bonamat Matic  er udstyret med direkte vandtilslutning. Den kan brygge god og hurtigt filterkaffe til hele kontoret, kantinen, café, restaurant erhverv og industri. Kaffemaskinen er pålidelig og brugervenlig filterkaffemaskine med fast vandtilslutning, som på blot 6 minutter brygger 1,7 liter kaffe (svarende til 12-14 kopper kaffe).

Kaffemaskinen brygger med en temperatur på 97°C og er udstyret med to varmeplader, så du kan holde kaffen varm i kanderne. Bonamat Matic har to selvregulerende varmeplader, der giver dig den optimale temperatur afhængigt af mængden af kaffe i kanden.

Med de store kander, kan du altså have hele 24 kopper kaffe parat på én gang. Med til Bonamat Matic følger én glaskande. Bravilor Bonamat Matic udsender et tydeligt lydsignal, når der er brygget en kande kaffe. Så ved du hvornår kaffen er klar og du kan sætte den næste kande over. Bravilor Matic er nem at betjene og vedligeholde, så du kan glæde dig til, at kaffemaskinen år efter år forsyner dig og dine medarbejdere med lækker filterkaffe.

Vandtilslutning
Vandtilslutning
Inkluderet i pakken
2 glaskander og 1 filter i rustfrit stål
Mål B - H - D
Se downloads
Strømforbrug
230V~ 50/60Hz 2140W