Nivona Cafe Romatica 759 - DEMO

5.950,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Fordele ved Nivona CafeRomatica 759

Ægte americano
Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
Ny, forbedret og mere lydsvag kværn
MyCoffee funktion - 1 personlig opskrift
App-funktion
Farvedisplay

Nivona CafeRomatica 759 er en fuldautomatisk espressomaskine med en elegant matsort front - en opdateret version af den populære 758’er med endnu flere muligheder!

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt en helt ny kværn så lydniveauet på formalingen af kaffen er langt lavere end tidligere.

Nivona CafeRomatica 759 er - modsat 758’eren - udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke.

Idet at dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, betyder det at når du brygger en kop kaffe med mælk, så suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe. Derudover giver maskinen dig også mulighed for at tilpasse din kaffe-og mælkedrik præcis som du ønsker den! Du kan vælge mellem 3 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk og mælkeskum!