JURA ENA Micro 90 espressomaskine (DEMO MODEL)

5.246,25 DKK
6.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000
Jura autoriseret forhandler
Bemærk dette er en demo model, der kan forekomme brugsspor.

---------
Fordele ved at handle med MokkaHouse, som er aut. Jura forhandler:

• Du kan se et stort udvalg af Jura maskiner i vores fysiske butik
• Mulighed for at prøve Jura maskinerne i butikken
• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA ENA Micro 90 er designet i lækre materialer, og er flot og elegant. Espressomaskinen er en helt ny og forbedret udgave af verdens mindste fuldautomatiske espressomaskine fra Jura ENA Micro 9. JURA ENA Micro 90 har fået nyt design på kombiudløbet samt nyt design på knapperne.

Alt betjeningen på espressomaskinen foregår på toppen, således det er hurtigt og nemt at komme til. Espressomaskine har 6 forskellige knapper med hver sin kaffedrinks, som alle findes på maskinens top. JURA ENA Micro 90 kan ligeledes lave en portion mælkeskum alene.

Espressomaskinen kan levere en unik kaffe kvalitet alt fra alt fra latte macchiato, cappuccino og mælkeskum til kaffen, espresso eller varmt vand. JURA ENA Micro 90 har 10 forskellige kaffestyrker. Med et tryk på en knap begynder brygningen, og ønsker du at justere på kaffestyrken eller mængden af mælk og kaffe klares dette let ved hjælp af drejehjulet, når maskinen kører. 

PULSE EXTRACTION PROCESS (P.E.P.)

JURA Ena Micro 90 er indbygget P.E.P der optimerer ekstraktionstiden, så der kan tilberedes endnu korte specialkaffer som ristretto og espresso med en intensitet og bredde af aromaer som aldrig før. Den forbedret kaffesmag opnås ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Dette resulterer i, at den fulde aroma trækkes ud af de friske bønner, hvilke giver en rig og fyldig kaffe i topklasse.

AromaG3 kaffekværn

Med den nye og forbedrede AromaG3 kaffekværn, efterlader JURA Ena Micro 90 over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Derfor får du også helt friskkværnet kaffe til den første kop.

Jura Ena Micro 90
JURA ENA Micro 90

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.