Sage - The Barista Pro Espressomaskine - Black Truffle

6.899,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Black Truffle

Sage the Barista Pro™ Espressomaskine

- med ThermoJet® varmesystem.

Barista kvalitet og  høj ydeevne med en ny intuitiv grænseflade, der giver alle de muligheder, du har brug for til at lave café kvalitets kaffe i dit eget hjem.  Den indbyggede kværn leverer den rette mængde malet kaffe. Med en 3 sekunders opvarmningstid og præcis espressoekstration går du fra bønne til kop hurtigere end nogensinde før.

INTUITIVT INTERFACE

LCD-skærm med information og alle de præcise oplysninger, du har brug for at lave kaffe, præcis som du kan lide det hver gang.

Hurtigere opvarmningstid

Med Innovativt ThermoJet varmesystem opnår du den optimale steamtemperatur på 3 sekunder med en øjeblikkelig overgang fra espresso til damp. Klar til at lave din bedste kaffe uden ventetid.

INTEGRERET  konisk Kværn

Med et enkelt tryk leverer den integrerede koniske kværn med doseringsstyring den rigtige mængde kaffe efter behov, for den optimale smag. Kværnen kan justeres i formalingsgrad og dosering.

 

19-22 GRAMS DOSE FOR DEN OPTIMALE KOP

Opnå en konsekvent og afbalanceret espresso ved at bruge den rigtige mængde  kaffe. 54mm porta-filteret med 19-22 gram er nøglen til den optimale smag og kvalitet

 

PRECISE ESPRESSO EXTRACTION

Digital Temperatur Control (PID) leverer vand i den rigtige temperatur +/- 2 ° C, hvilket sikrer optimal espressoekstraktion. Lavtrykspreinfusion øger gradvist trykket i starten og hjælper med at sikre, at alle smagsstoffer trækkes jævnt ud under ekstraktionen til en den perfekte espresso.

 

MICROFOAM MILK TEXTURING

Den kraftige steamer giver dig mulighed for at lave det lækre mikroskum, der forbedrer smag og muliggør af lattéart.

 

Sage the Barista Pro™