Nuova Simonelli Oscar II Vandtank Sort Espresssomaskine + Nuova Simonelli Grinta kaffekværn - Sort

6.999,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Oscar II er en espressomaskine, med vandtank, i et helt nyt design til hjemmebrug + Nuova Simonelli Grinta kaffekværn til hjemmebrug. Den perfekte duo til hjemmet.

den perfekte duo til hjemmet

Nuova simonelli oscar ii vandtank sort espressomaskine

Oscar II er en espressomaskine, med vandtank, i et helt nyt design til hjemmebrug. Espressomaskinen er en varmeveksler-maskine med en kedel på 2 liter har du masser af dampkraft til at skumme din mælk, samtidig med at du brygger dit tidsstyrede espressoshot. Steamventilen er af samme type som du finder på de store professionelle cafémaskiner fra Nuova Simonelli.  Steamtippen er den samme WBC version, som også sidder på de store maskiner fra Nuova Simonelli. Den kan give dig silkeblød mælkeskum - perfekt hvis du fx. skal lave latteart.

Brugervenligheden er også helt i top, når du skal brygge espresso. Den ergonomiske filterholder er den samme som du finder på alle andre professionelle Nuova Simonelli espressomaskiner, og Oscar 2 er udstyret med et stort baggrundsbelyst betjeningspanel, der indeholder en programmérbar brygtimer. Du kan altså sikre dig, at din espresso altid tager samme om at løbe igennem. Ønsker du at stoppe gennemløbet før tid, trykker du blot på brygknappen endnu en gang. 

Maskinen har selvfølgelig 3-vejsventil, som tager trykket af filterkurven når du er færdig med at brygge, og du skal derfor også backflushe maskinen. Som noget nyt har maskinen også installeret antivakuumventil fra fabrikkens side, der sørger for nulstilling af pressostaten,når maskinen slukkes.

Nuova simonelli grinta kaffekværn

Nuova Simonelli Grinta  kværnen er helt igennem lavet i kvalitetsmaterialer og er meget lydsvag. Kværn diameteren er på hele 50 mm, og kværnbladene er flade, som på professionelle kværne. Indstilling af formalingsgraden foregår ved hjælp af "klik" justering. Dette gør det nemt og hurtigt at skifte mellem pulverfint til espresso, og eks. grov til stempelkande.

Nuova Simonelli Grinta er primært en espressokværn, men kan også fint anvendes som filterkværn til brygning af pour over og stempelkande.

VIGTIGT: Når du justerer din formalingsgrad finere, skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner eller også skal kværnen være tændt, så kværnbladene roterer. BEMÆRK desuden at alle kaffekværne testes med rigitge kaffebønner fra fabrikken, og derfor kan der forekomme rester af kaffe i kværnen når den udpakkes fra ny.