Nuova Simonelli Aurelia Wave T3 TFT - 2 grupper

96.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nuova Simonelli Aurelia er til dem, der leder efter en espressomaskine der har en hidtil uset ydeevne og pålidelighed. Espressomaskinen er den ideelle løsning på dine espressobehov og passer perfekt til høj-kvalitets special butikker, Konkurrenter, Special Kaffebarer mm.

Aurelia serien er gennemtænkt fra inderst til yderst, og er designet med alle de vigtigste faktorer i tankerne så baristaen, kunden og ejeren alle har den bedst mulige oplevelse. Nuova Simonelli espressomaskine er kendt for deres holdbarhed, deres præcision og modellen Aurelia har en bred vifte af funktioner.
Nuova Simonelli Aurelia er en espressomaskine der handler om passion og espressooplevelser.

Nuova Simonelli Aurelia Wave T3 er til dem, der leder efter en espressomaskine der har en hidtil uset ydeevne og pålidelighed. Espressomaskinen er den ideelle løsning på dine espressobehov og passer perfekt til høj-kvalitets special butikker, Konkurrenter, Special Kaffebarer mm.

Serien er gennemtænkt fra inderst til yderst, og er designet med alle de vigtigste faktorer i tankerne så baristaen, kunden og ejeren alle har den bedst mulige oplevelse. Nuova Simonelli espressomaskine er kendt for deres holdbarhed, deres præcision og modellen Aurelia II, har en bred vifte af funktioner. Nuova Simonelli Aurelia  er en espressomaskine der handler om passion og espressooplevelser.

Nuova Simonelli har fem forskellige modeller og en række gruppehoved-konfigurationer. Denne model af Aurelia har 2 gruppehoveder og er den volumetriske doseringsversion med ekstremt enkle funktioner: baristaen kan indstille ekstraktionstiden for en bestemt blanding, der får den samme mængde kaffe i koppen.

Espressomaskinen er velegnet til kvalitet præstations-kaffebutikker der ønsker at servere kvalitetskaffe til lave omkostninger.

Aurelia serien kan bl.a. tilbyde:

T3 teknologi (kun på T3)

T3-systemet etablerer nye referencestandarder for temperaturnøjagtighed i vandforsyningen. Baristaen kan indstille temperaturfordelingen for hver gruppe med maksimal fleksibilitet ved hjælp af 3 forskellige parametre: Primærkedel, gruppekedel og gruppehovedtemperatur. Der er intet andet system som det. For en mere komplet oversigt, besøg Nuova Simonelli's side her.

Temperaturregulering ved display

Aurelia II espressomaskiner giver mulighed for hidtil uset nøjagtighed i temperaturkontrol, uanset arbejdsbyrde eller miljøforhold.  PID (Proportional Integral Derivative) sørger for at minimere temperatursvingninger i kedlen. Gennem displayet kan vandtemperaturen for hver gruppe styres individuelt og i realtid. Kun på T3-versioner.

Sikker og komfortabel

Aurelia II blev designet til at være den mest ergonomiske maskine muligt. Arbejdsfladen er jævnt tændt, mens ryggen er vinklet, så baristaen kan se espressoen, der kommer ud af portafilteret, mens LED-belysning (valgfri) i steam-armen, oplyser mælken i steamkanden.

Alsidig

Temperaturen kan indstilles på hver gruppe, så den passer til enhver kaffespecialitet. Der kan vælges forskellige højder på gruppehovederne for at den passer til både små espressokopper men også store latteglas. Vælg mellem højderne 80 mm eller 125 mm.

Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
380 V / 4500 W