Nuova Simonelli Aurelia Wave Digit - inkl. 3 kg friskristet kaffebønner* - Espressomaskine til erhverv

74.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nuova Simonelli Aurelia II Digit er til dem der leder efter en espressomaskine der har en hidtil uset ydeevne og pålidelighed. Espressomaskinen er den ideelle løsning på dine espressobehov og passer perfekt til høj kvalitets special butikker, Barista Konkurrenter, Special Kaffebarer mm.

Aurelia II serien er gennemtænkt fra inderst til yderst, og er designet med alle de vigtigste faktorer i tankerne så baristaen, kunden og ejeren alle har den bedst mulige oplevelse. Nuova Simonelli espressomaskine er kendt for deres holdbarhed og deres præcision. Modellen Aurelia II, har en bred vifte af funktioner. Nuova Simonelli Aurelia ll er en espressomaskine der handler om passion og espressooplevelser.

*Prisen er incl:
10 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri

Nuova Simonelli Aurelia II Digit er til dem der leder efter en espressomaskine der har en hidtil uset ydeevne og pålidelighed. Espressomaskinen er den ideelle løsning på dine espressobehov og passer perfekt til høj kvalitets special butikker, Barista Konkurrenter, Special Kaffebarer mm.

Aurelia II serien er gennemtænkt fra inderst til yderst, og er designet med alle de vigtigste faktorer i tankerne så baristaen, kunden og ejeren alle har den bedst mulige oplevelse. Nuova Simonelli espressomaskine er kendt for deres holdbarhed og deres præcision. Modellen Aurelia II, har en bred vifte af funktioner. Nuova Simonelli Aurelia ll er en espressomaskine der handler om passion og espressooplevelser.

Nouva Simonelli serien har fem forskellige modeller og en række gruppehovedkonfigurationer. Denne model af Aurlia II har 3 gruppehoveder og er den elektroniske version med en innovativ digital pressostat, der styrer kedelvandstemperaturen. Baristaen kan justere det direkte fra LCD-skærmen. Modellen har yderligere en volumetrisk dosering med ekstremt enkle funktioner: baristaerne kan indstille ekstraktionstiden for en bestemt blanding, der får den samme mængde kaffe i koppen.

Aurelia II-serien kan bl.a. tilbyde:

T3 teknologi (kun på T3)

T3-systemet etablerer nye referencestandarder for temperaturnøjagtighed i vandforsyningen. Baristaren kan indstille temperaturfordelingen for hver gruppe med maksimal fleksibilitet ved hjælp af 3 forskellige parametre: primærkedel, gruppekedel og gruppehovedtemperatur. Der er intet andet system som det. For en mere komplet oversigt, besøg Nuova Simonelli's side her.

Temperaturregulering ved display

Aurelia II espressomaskiner giver mulighed for hidtil uset nøjagtighed i temperaturkontrol, uanset arbejdsbyrde eller miljøforhold.  PID (Proportional Integral Derivative) sørger for at minimere temperatursvingninger i kedlen. Gennem displayet kan vandtemperaturen for hver gruppe styres individuelt og i realtid. Kun på T3-versioner.

Sikker og komfortabel

Aurelia II blev designet til at være den mest muligt ergonomiske maskine. Arbejdsfladen er jævnt belyst, mens pladen bag barionetten er vinklet, således at baristaen kan se espressostrålen, der kommer ud af portafilteret. LED-belysning (valgfri) ved steam-armen oplyser mælken i steamkanden.

Alsidig

Temperaturen kan indstilles på hver gruppe, så den passer til enhver kaffespecialitet. Højden på gruppehovedet kan indstilles så den passer til både små espressokopper og store latteglas. Der kan vælges mellem en højde på 80 mm eller 125 mm.

Hvem er bruger?
Til Erhverv
Vægt
74 kg
Kedel
14 liter
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel