Ascaso Big dream 2 gr.

Fra 0,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-6 uger
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Ascaso 50 years8
Som de eneste i Danmark, sælger MOKKAHOUSE nu de meget smukt designede ASCASO barista maskiner.

Ascaso har med Big dream modellen skabt en energieffektiv, langtidsholdbar og hygiejnisk kaffemaskine udstyret med alle funktioner til fremstilling af fremragende espressokaffe. 

Ascaso har som de første produceret den første kaffemaskine i verden, hvor 100% af komponenterne er lavet af rustfrit stål.

 

Big Dream Specialty

Specialty er top modellen i denne serie

Denne maskine Ascaso Big Dream Specialty indeholder alt, hvad den mest kræsne barista måtte kræve fra en kaffemaskine på topniveau. Alle dens komponenter er i rustfrit stål, og den har enestående termisk stabilitet, dobbelt præinfusionssystem og unikke detaljer. Den maksimale effektivitet for en ekstraordinær kop kaffe.

 

Big Dream Plus

Plus serien er en virkelig superlativ kaffemaskine

Med nogle få eksterne forskelle fra sin store søster og et par mere interne, opfylder denne maskine perfekt behovene hos den professionelle barista samt mindre ekspertbrugere.
Alle dens komponenter er i rustfrit stål.

 

Big Dream One

One serien Er en højkvalitets kaffemaskine

Med samme teknologi som Plus- og specialty modellerne. Der er fjernet nogle detaljer, men det er ikke afgørende for at kunne tilbyde en drømmemaskine til en konkurrencedygtig pris. (Den er blandt andet ikke bygget op med alle komponenter i rustfri stål)