Ascaso Barista T Plus 1GR Espressomaskine Stål

47.495,00 DKK
inkl. moms
Håndlaves på bestilling | 2-4 ugers leveringstid
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Ascaso 50 years
Som de eneste i Danmark, sælger MOKKAHOUSE nu de meget smukt designede ASCASO barista maskiner.

Ascaso Barista T Plus 1GR Espressomaskine Stål

Ascaso Barista T serien er den ideelle løsning til alle steder med fokus på kaffeoplevelser i et professionelt miljø, så det passer til enhver kommerciel anvendelse.

Barista T serien, er en state-of-the-art multi-gruppe teknologi. Teknologien er udelukkende udviklet af Ascaso. Det giver god termisk stabilitet med høj energieffektivitet (lavt energiforbrug) og rent og frisk vand i hver produceret kaffe. Spar op til 40-50% i strøm.

Ascaso Barista T 2GR er designet primært ud fra en barista's synspunkt, men der er også højde for teknikerens perspektiv. Dette er et nemt produkt at reparere! Det er nemt at demontere med standardværktøjer. Den har meget få skruer, og komponenterne er let tilgængelige. Der er masser af plads til at udføre reparationer med høj sikkerhed. Dette er en nøglefaktor at overveje i et produkt af høj kvalitet. Godt design forudsætter at produktet nemt kan demonteres og repareres. Tanken er, at maskinen skal virke år efter år med lave drift omkostninger.

Det handler om kvalitet, produktivitet og ikke mindst bæredygtighed. 

I espresso-verdenen, når der tales om ergonomi, snakkes der om optimering af kaffemaskinens design, så den professionelle barista kan arbejde med den bedste komfort og de bedste forudsætninger. 

De væsentlige elementer er udformet og designet således, at brygningen af ​​espressokaffe finder sted under de mest behagelige omstændigheder for den professionelle barista.
Denne maskine fåes med eget design m/ baggrundslys - kontakt os for mere info.