Nuova Simonelli Mythos One - matsort

17.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nouva Simonelli Mythos One er en stabil espressokværn som er let at håndtere og får den optimale ekstraktion ud af din kaffe.

Mythos One kaffeværn er den ultimative kaffekværn til professionelt brug. Den er perfekt til din café eller restaurant, hvis du har et højt dagligt forbrug af kaffe.  Mythos One har desuden udviklet en kaffekværn som er let at indstille, du kan hurtigt justere kværngrad og kværntid digitalt, det gør det meget bekvemt på travle dage. Derudover kan den kværne 15 kg kaffe i timen, og er derfor perfekt til travle dage.

Nouva Simonelli Mythos One er en stabil espressokværn som er let at håndtere og får den optimale ekstraktion ud af din kaffe. Nouva Simonelli har gennem længere tid testet, hvilken temperatur der er optimal at kværne bønnerne i. Mange producenter kæmper med at holde temperaturen nede i kværnkammeret, men Nouva Simonelli har fundet frem til at den bedste smagsoplevelse i koppen kommer, når kaffebønnerne er kværnet ved 38-40 graders varme.

I kværnkammerets opbygning fokuseret på at efterlade så lidt kaffe som muligt i knivene og udløbet. På den måde sikrer du, at der ikke kommer gammel kaffe i din bajonet. Desuden knuser kværnen også evt. "klumper" så kaffen kommer ud ensartet og bliver lettere at tampe.

Med Nouva Simonelli Mythos One får du en Clump Crusher med, som fjerner statisk elektricitet i den kværnede kaffe, og dermed sørger for en jævn fordeling af kaffen i din filterholder.

Præcis, hurtig og pålidelig

Med klumpknusersystemet falder dosen i midten af portafilter med mindre end et gram grunde, der tilbageholdes mellem doserne, hvilket reducerer behovet for at rense mellem dosis og affaldsbønner.

Micrometric grinds justeringer

Tillader uendelig og trinløs kontrol af grind grovhed.

Stilhed’

Mythos One er fuldstændig stilhed af karakteristisk for sin fantastiske teknologi, hvilket er det kombinerede resultat af at bruge materialer af højeste kvalitet sammen med fremragende konstruktion præcision.

Barista Mode

Kaffekværnen er udstyret med Barista Mode, giver mulighed for dosisjustering af alle ledige enkeltdosis knapper uden at skulle gå i programmeringsfunktionen.

Høj produktion

Mythos One grinder mere end 18 kg kaffe en time.

Portafilter krog

Kaffekværnen har håndfri slibning, der øger effektiviteten af stangen.

Timerfunktion
Ja
Mål
B - H - D 18 / 51 / 40 cm
Vægt
23 kg
Kværnblade
75 mm flade, stålblade
Beholder (bønner)
1,3 kg
Display
Digitalt (LCD flersproget Display)
Strømforbrug
230V/800W
Mærke
Nuova Simonelli
Clump crusher
Ja
Clima Pro teknologi
Ja