Comandante C40 Nitro Blade Håndkværn - Wenge

1.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage

Tyske comandante har løftet håndkværne til det næste niveau. Både når det gælder ydeevne, brugervenlighed og kvaliteten på det færdige resultat. Denne kværn er til dig, der leder efter en kaffekværn af høj kvalitet, som let kan gemmes væk eller tages med på tur. C40 kaffekværnen er velegnet til espresso, Filter og Stempel.

Design

Zebra C40 håndkværnen har man pakket de skarpe knive ind i et hus af rustfrit stål og beklædt med lækkert træ. Det er både super flot og lækkert at arbejde med. Med en Comandante håndkværn, kværner du nemt kaffen med håndkraft, så du får bønnerne kværnet ligeså fint eller groft som du ønsker det. I bunden skruer du dejlig nemt en glaskrukke fast på kværnen, som samler din lækre kværnede kaffe sammen. Det er også i bunden, du indstiller formalingsgraden lige som du vil have den ved at dreje på en lille skrue.

Knoppen er af massiv eg sammen med det smukke design på armen giver det dig et godt tag på kværnen og gør det let at kværne, selv hvis du skal kværne fint.

Kværnknive

Håndkværnene fra Comandante er i den allerbedste kvalitet. C40 kværnen er indbygget med koniske knive i ekstra stærkt rustfrit stål. Comandante har haft et dygtigt ingeniørhold til at udvikle knivene i ”high-Nitrogen Stainless steel” -materiale. Dette hårde materiale giver kaffekværnen høj ydeevne, også hvis du skal kværne til espresso. Du kan kværne til et dobbelt espressoskud på ca. 40 sekunder. Kværner du 12 gram til en Hario, vil det ca tage 25 sekunder.

Inkluderet i pakken: 

  • 1 stk. håndkværn
  • 1 stk. glasbeholder i brun
  • 1 stk. klar glasbeholder