Comandante C40 Nitro Blade Håndkværn - Red Sonja

1.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage

Comandante C40 Nitro Blade Håndkværn - Red Sonja

Den tyske comandante har løftet kvaliteten for håndkværne til det næste niveau. Både når det gælder ydeevne, brugervenlighed og kvaliteten på det færdige resultat. Denne kværn er til dig, der leder efter en kaffekværn af super høj kvalitet, som uden problemer kan gemmes væk eller tages med på tur. C40 kaffekværnen er velegnet til espresso-, Filte-r og Stempelkaffe.

Design

Zebra C40 håndkværnen har man pakket de skarpe knive ind i et hus af rustfrit stål og beklædt med lækkert træ. Det er både super flot og lækkert at arbejde med. Med en Comandante håndkværn kværner du kaffebønner med håndkraft. Du får bønnerne kværnet ligeså fint eller groft som du ønsker det. I bunden skruer du let en glaskrukke fast på kværnen, som samler din kværnede kaffe. Det er også i bunden, du nemt indstiller formalingsgraden ved at dreje på en lille skrue.

Knoppen er af massiv eg sammen med det flotte design på armen giver det dig et godt tag på kværnen og gør det let at kværne, selv hvis du skal kværne fint.

Kværnknive

Håndkværnene fra Comandante er i den højeste kvalitet. C40 kværnen er indbygget med koniske knive i ekstra stærkt rustfrit stål. Comandante har haft et imponerende ingeniørhold til at udvikle knivene i ”high-Nitrogen Stainless steel” -materiale. Dette hårde materiale giver kaffekværnen sin høje ydeevne, også hvis du skal kværne til espresso. Du kan kværne til et dobbelt espressoskud på ca. 40 sekunder. Kværner du 12 gram til en Hario, vil det ca tage 25 sekunder at få det kværnet.

Inkluderet i pakken: 

  • 1 stk. håndkværn
  • 1 stk. glasbeholder brun
  • 1 stk. glasbeholder klar