Comandante C40 MK4 Nitro Blade Håndkværn - American Cherry

1.777,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Comandante C40 MK4 Nitro Blade Håndkværn - American Cherry

Tyske comandante har løftet håndkværne til det næste niveau. Både når det gælder ydeevne, brugervenlighed og kvaliteten på det færdige resultat. Denne kværn er til dig, der leder efter en kaffekværn af høj kvalitet, som let kan gemmes væk eller tages med på tur. C40 kaffekværnen er velegnet til espresso, Filter og Stempel.

Design

Comandante  C40 håndkværnen har man pakket de skarpe knive ind i et hus af rustfrit stål og beklædt med lækkert træ. Det er både super flot og lækkert at arbejde med. Med en Comandante håndkværn kværner du kaffen med håndkraft, så du får bønnerne kværnet ligeså fint som du ønsker dem. I bunden skruer du en glaskrukke fast på kværnen, som samler din kværnede kaffe. Det er også i bunden, du indstiller formalingsgraden ved at dreje på en lille skrue.

Knoppen af massiv eg sammen med designet på armen giver dig et godt tag på kværnen og gør det let at kværne, selv hvis du skal kværne fint.

Kværnknive

Håndkværnene fra Comandante er i den højeste kvalitet. C40 kværnen er indbygget med koniske knive i ekstra stærkt rustfrit stål. Comandante har haft et ingeniørhold til at udvikle knivene i ”high-Nitrogen Stainless steel” -materiale. Dette hårde materiale giver kaffekværnen høj ydeevne, også hvis du skal kværne til espresso. Du kan kværne til et dobbelt espressoskud på ca. 40 sekunder. Kværner du 12 gram til en Hario, vil det ca tage 25 sekunder.

Inkluderet i pakken: 

  • 1 stk. håndkværn
  • 1 stk. glasbeholder brun
  • 1 stk. glasbeholder klar 
The Best Way to Clean your Comandante C40 MK3 Grinder!
Where is Click Zero? A Guide on Dialling-in your Comandante Grinder.
What is the RX35 Red Clix Axle and how do I Install it?