CARDAMOM CHAI PREMIX

115,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

CARDAMOM CHAI PREMIX 

 

Denne varme, bitre og søde chai latte med kardemomme, sort te fra Assam og sukker vil få dig på krogen i et enkelt sip. Kardemommen giver en blød og kraftig krydret smag, som for nogle kan virke lidt for stærk. Med andre ord, er denne chai latte til dig som leder efter en kraftig te med smæk på krydderierne. En af de mange fordele ved kardemomme er, at den har en effektiv virkning på dårlig ånde, derfor tygger indianerne på kapslerne for naturlig frisk ånde. Desuden siger man at frøet stimulerer appetitten og har en gavnlig effekt på mavesmerter, velbekomme!

 

Opskrift! Kom en spiseske Chai latte i en smart kop. Tilfør 10cl varm vand og røg rundt. Tilfør nu 5cl varm mælk. Vi anbefaler en økologisk sødmælk og hvis du har mulighed for at steame mælken til en blank fin mælk, så er det klart at foretrække. Hvis din chai latte skal være ekstra spicy, så drys lidt kanel og peber på toppen

Chalo arbejder på at inspirer folk til at spise sundere og opdage nye spænende ingredienser og opskrifter fra andre kulture og klimaer. 

Naturlig:

Chalos produkter indeholder udelukkende naturlige ingredienser.

Fair:

Chalo donere en del af deres overskud til velgørenhed i b.la. i Inden og Kolkata.

Bæredygtighed:

Chalo arbejder sammen med grønne-leverandører der lever grønne og bæredygtige ordre.