Adventskalender

449,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Julekalenderen, der får hjertet til at banke og smagsløgene til at danse!

Få en ny kaffeoplevelse hver søndag i december!

Økologisk kaffe julekalender 

Julen er lige rundt om hjørnet, og vi hos Mokkahouse er begejstrede for at præsentere vores mest velsmagende julekalender nogensinde! Vores økologiske kaffe adventskalender indeholder 1 kg fortryllende kaffemagi.

Bæredygtighed og kvalitet hver søndag. Hver eneste bønne i adventskalender er nøje udvalgt fra vores udvalg af økologiske kaffer. Vi sætter en ære i at støtte bæredygtige dyrkningsmetoder og retfærdige forhold for kaffebønder verden over.

Glæd dig til at udforske en bred vifte af kaffebønner fra rundt om i verden. Vores kaffeelskere bliver forkælet med alt fra fyldige espressobønner til blide og lyse filterkaffebønner. Hver uge er en ny smagsoplevelse!

Forestil dig at åbne en ny kaffepose hver søndag morgen i december og dufte til den skønne aroma af frisk økologisk kaffe. Lad kaffens varme og uimodståelige smag omfavne din sjæl og sætte gang i den helt rigtige julestemning.

Del kaffeoplevelserne med dine kære eller forkæl dig selv. Vores økologiske kaffe julekalender er også en fantastisk gave til en kaffeentusiast i dit liv.

Bestil nu og gør julen mere velsmagende. Glædelig jul fra MOKKAHOUSE!