Mazzer Mini Electronic B Kaffekværn Poleret Alu

7.320,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

På denne kaffekværn fra italienske Mazzer Luigi S.R.L er kvalitet og funktion helt i top, både for hjemmebaristaen og for en mindre café og restaurant eller på kontoret. Kvaliteten af den kværnede kaffe fra en Mazzer Mini er utrolig høj, og ingen anden kværn på markedet er i stand til at lave den samme ensartethed og konsistens som denne kværn. De store kværnknive på 64mm, er fjedreophængte (Mazzer patent), hvilket muliggør den flydende kværning og lette justering af formalingsgraden. De er monteret direkte på motorakslen og den kraftige 250 watt motor roterer med 1600 omdrejninger i minuttet, opgives af Mazzer til at have en holdbarhed på ca. 300 kg. Hvis du forbruger 0,5 kg om ugen, holder kværnbladene i ca. 12 år før de skal udskiftes. Kvalitet har altid været i højsædet hos Mazzer Luigi S.R.L., og alt på Mini'en er lavet i de bedste materialer og i med højeste præcision. Det er derfor ingen tilfældighed, at de fleste caféer netop foretrækker en kværn fra Mazzer Luigi S.R.L. Mini'en er meget lydsvag, og der er derfor ingen problemer med at samtale, også selvom der kværnes lige ved siden af. Lyden fra kværnen er nærmest "turbineagtig" når der kværnes, og lyden giver indtryk af et rigtigt stykke supermekanik. Statisk elektricitet, som er et problem på mange kaffekværne, eksisterer ikke på en Mazzer Mini, idet kværnene er udstyret med antistatisk filter, som fjerner den statiske elektricitet som opstår ved kværning - derfor bliver resultet en lind og flydende strøm af kværnet kaffe, helt uden klumper.

Betjeningspanelet er placeret foran på kværnen, og der kan vælges mellem enkelt- eller dobbeltkop. Enkelt- og dobbeltkop funktionen kan finjusteres til at afgive netop den mængde kaffe, du ønsker. Du aktiverer ganske simpelt kværnen ved at skubbe ind med din filterholder, og kaffen vil lande i din kurv. Skubber du to gange aktiverer du dobbeltkoppen, og holder du knappen inde med din filterholder, vil kværnen kværne kontinuerligt.

Bønnebeholderen kan indeholde 600 gram og har i bunden en smart fatning, som gør det muligt at aftage beholderen for påfyldning, også selvom den ikke er tømt. Såfremt det kniber med pladsen under køkkenskabet eller du bare ønsker dig en laver Mazzer en model som kun indeholder 400 gram.

Mazzer Mini er et eksklusivt produkt og er oprindelig udviklet til mindre caféer som den primære kværn, og til større caféer som sekundær kværn til eksempelvis koffeinfri kaffe. 

Denne model er udført i blankpoleret finish