jura we8

Jura WE8 - op til 30 kopper kaffe om dagen

TIl det mindre kontor - alle kaffeformer!

JURA WE8 Chrome G2 er en helt ny maskine specielt målrettet det lille kontor, receptionen, frisøren, butikken, campingpladsen. Altså mindre erhverv og kontorer, hvor der ønskes kaffespecialiteter med frisk mælk, brygget på hele, friske bønner men med minimal håndtering og rengøring.

WE står for Workplace Environment og er helt ny serie fra JURA.

JuURAs erhvervsmaskine WE8 Chrome har en daglige bryggekapacitet ligger på 30 kopper, hvilket svarer til 5-10 personer, og er målrettet det lille kontor, receptioner, frisørsaloner, butikker, hvor der ønskes frisk mælk og hele bønner men minimal håndtering og rengøring. 

Espressomaskinen er nem og navigere og er utrolig brugervenlig. Den klassiske roterknap er udskiftet med pile og p-knappen åbner op for maskinens indstillinger og rengøringsprogrammer. Kaffemaskinen er indbygget en stor TFT farvedisplay, der giver dig mulighed for netop at vælge de kaffedrinks du foretrækker.

JURA WE8 Chrome er programmeret til at kunne lave ristretto, espresso, kaffe, cappuccino, flat white, latte macchiato, mælk og varmt vand. På blot et minut brygger espressomaskinen 2 kopper kaffe, og den kan naturligvis også varme vand til te. Det der er fælles for kaffedrinksene, er styrke, mængde og evt. mælk kan indstilles når brygningen er sat i gang.

 

Læs mere her