Self-mangement

Individuel forandring, forvandling, styrke, og vækst, der er bindeleddet til fremtiden med en udviklende tankegang.

Det bæredygtige menneske - Self Management

Forløbet Self Management skaber et forum hvor et menneskes individuelle forvandling/vækst er det første skridt til en vedvarende og fremtidssigtet løsning på fremgang i privatlivet dermed i erhvervslivet, for at opnå bæredygtigt iværksætteri & succesfuld erhvervsudvikling - med DUALITET i fokus..

Et menneskes individuelle forvandling & vækst med udviklende tankegang er det første skridt til en fremtidssigtet løsning på fremgang & vækst i privat og erhvervslivet.

Vi skaber en ny vedvarende måde, at opnå bæredygtigt iværksætteri & succesfuld erhvervsudvikling, dermed styrke bl.a. iværksættermiljøet.

Vi vil bl.a. dele ideen om vigtigheden af loven om dualiteten i hverdagen, for at være mere i balance, dermed får vi alle større muligheder for at opnå større mål med helheden både i privat og erhvervslivet, når vi har hele os med som mennesker.

Vi sætter fokus på, at vi alle skal træde to skridt tilbage og indhente os selv, for at have hele os med videre i livet. Det bæredygtige JEG.

For når vi først er mere selvbevidste omkring hvem vi er som person, hvad vi er gode til, hvordan vi kan vende vores svage sider til vores styrker, hvordan vi bedst kan bruge hele os, for at opnå det vi nu søger i livet. Først der kan vi sammen forandre, forvandle og styrke de forskellige livs netværk vi er en del af.

Når vi først som mennesker vokser, kan vi bidrage til at vækst i samfundet/erhvervslivet. Det bæredygtige menneske.

Vi har ikke svarene, men vi kan ændre synsperspektivet lidt og vende det hele på hovedet, så det bliver lettere for os selv, at finde de svar vi hver især søger, ved at bruge os selv i overgangsfasen.

Vi har ikke løsningen, men vi sår nogle frø, som kun I selv kan få til at vokse, ved at tænke, sætte spørgsmålstegn, sætte fokus på, at bruge jer selv rigtigt, udfra hvem I er, hvem I vil være og hvad I ønsker.

Det bæredygtige JEG - I am I am!

IQ & EQ VÆRKSTEDET - IVÆRKSÆTTER UNIVERSITET er stedet hvor forvandlingen fra larven til sommerfuglen i puppen sker.

For tænk nu, hvis sommerfuglen der kommer ud af puppen, har fundet dens ægte værdi, kan I så forstille jer hvor stor forskel “sommerfugleeffekten” har og hvad der kan skabes og opnåes ?

Vi sætter det enkelte menneske i fokus for at skabe forandring, forvandling og styrke, for at vokse på alle fronter. Både personligt og erhvervsmæssigt.

Hvordan kan vi bryde ud af vores puppe og blive frigjorte, forvandlet til kreative, frit tænkende mennesker med mod, mennesker som bruger hele sig selv, til at være til glæde for sig selv og andre i samfundet med værdien vi hver især har?

Hvor alt starter fra os selv og slutter hos os selv, for at holde fast i drømmen, visionen, finde modet og passion til realiseringen. 
Vi ser og opfatter succes/fremgang fra mange synsvinkler og opfattelser, fra vores egne personlige vinduer.
Hvis vi nu tager det simple udgangspunkt, at vi opfatter at
Succes = lykke
Hvornår lykkedes det os så at opnå succes?
Hvordan opnår vi lykken?
Er vores lykke/succes så ikke afhængig af os selv?
Er det ikke det, vi alle arbejder imod, både i erhvervslivet og privatlivet?
For at opnå et stadie i livet hvor vi lykkedes?
Når vores tanker/projekter/produkter/familier/virksomheder LYKKEDES og bliver til virkelighed?

 Det handler ikke kun om at nå målet, men hvordan vi opnår målet og de processer der hjælper os med at vokse og udvikle os på vej til målet!
Men de første skridt imod at være succesfuld/lykkelig, er at vende fokusset indad og se på os selv som en enkelt person først?

Leder du efter et svar? Mangler du at finde dit personligt "hvorfor" i livet? Trænger du til at lave en ændring i dit liv? Eller finder du de ovenstående emner interessant og får lyst til at vide mere?
Læs mere om kursusmodulerne her

 

Trae reb3

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.