Håndristet Specialkaffe

 

 

Specialkaffe fra eget risteri

Vi vil gerne bevare smagsnuancerne som giver en balance af sødme, syrligehed og fylde til din kop. Vi anser kafferistning som et håndværk, kaffen bliver nænsomt håndristet og selekteret af vores kafferister Kenneth Theodor Kastberg.

For os handler det om en dybere forståelse for kaffe og at få den bedste smag ud af råvarerne.


Risteriet

Hos MokkaHouse er ristning af kaffe et håndværk, hvor man bruger alle sanser. Kenneth har specialbygges sin rister så han har mulighed for at se, dufte og føle på bønnerne undervejs i risteprocessen. I vores risteri går vi ikke på kompromis med kvaliteten, det handler om smagen og om at få det bedste ud af de rå bønner. Vores bønner leveres grønne og vi gør en stor indsats for at opbevare de grønne kaffebønner under de bedste forhold, det vil sige med en luftfugtighed på 60% og en konstant temperatur på 14-18 grader.

Third wave coffee

Kaffe ikke længere bare kaffe, men en smagsoplevelse på niveau med f.eks. vin og chokolade. Vi opfordre til at gå på opdagelse i de mange nuancer og smagsvarianter. Vi sørger for kvaliteten af bønnen, så kan du koncentrere dig med dine brygge projekter.

 

Vi arbejder målrettet på at påvirke bønnens er med hele vejen fra dyrkningen af kaffebønnen til den ender som en færdig håndristet specialkaffe. Vi har et tæt samarbejde med Third wave coffee, som har den direkte kontakt til farmen. Det er ønsket om samarbejde og udvikling af det gode produkt, som gør specialkaffe til noget særligt at arbejde med.