Kaffesmagning - Cupping D. 24. maj

Kaffesmagning - Cupping D. 24. maj

Produktet er udgået og kan derfor ikke bestilles

Oplev kaffens smage og hvordan ristere bruger cupping til kvalitetssikring og udvælgelse af sit sortiment.

Cupping er det vigtigste værktøj for risteren, når denne skal finde finde frem til bønnernes potentiale. Dette er et hyggeligt arrangement, perfekt til dig som er nysgerrig på specialkaffe og har brug for at finde lige det land, bønneart eller processmetode som er din favorit.

Når du har deltaget i vores cupping session, kan du svare på følgende spørgsmål:

  • Historien fra jord til bord
  • Hvordan påvirker geografien smagsudtrykket
  • Hvordan smager man på kaffe

Kurset starter 17.30 og varer ca 1,5 timer 

Kurset foregår på Lystrupvej 62, 8240 Risskov. Her har vi vores butik, risteri og kaffelaboratorie. Hvis du ønsker at vide mere om de enkelte kurser, eller kunne tænke dig at holde et privat arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 719 954 05

På alle kurserne findes en minimumsgrænse. Hvis der ikke er nok tilmeldte, forbeholder vi os retten til at aflyse kurset frem til 24 timer inden. Du får selvfølgeligt pengene tilbage, og mulighed for at komme på kursus en anden dag.

Måned Januar