Kaffekursus


Kaffekursus hos MokkaHouse

Som du måske ved, så er vi helt vilde med kaffe og vi vil rigtig gerne dele ud af vores kaffeviden.
Derfor vil vi gerne invitere indenfor til kaffekursus i vores træningsloke på vores adresse i Risskov, til en masse spændende kaffekurser, hvor man kan smage, røre, dufte og brygge sig til meget mere viden om kaffe. Kaffekurserne vil være relevante for alle, der er interesserede i at vide mere om kaffe. Så om du arbejder professionelt med kaffe eller bare ønsker en bedre kaffeoplevelse der hjemme, er der et kaffekursus til dig.

Bliv en barista haj på kaffekurset

Du har mulighed for at slå dine folder som barista, vi har udstyret vores kaffeskole med en black eagle fra Victoria Arduino. Det er den officielle maskine som baristaerne får stillet til rådighed ved DM og VM i barista. På kaffekurset lærer du om specialkaffe, udtræk af den ultimative espresso og lærer at forstå hvordan den opfører sig i bryggeprocessen.

Du kar også mulighed for at deltage i kaffekurset med din egen maskine, disse hold holder maks 4 personer og du vil få individuelle instruktioner som matcher dit niveau. Det er også her du vil få tricks til at indstille din kaffekværn.

Det sorte bælte i sort bryg

Vi har også en kaffekursus til dem som er vilde med sort kaffe. På dette kaffekursus vil du få indgående kendskab til pourflow og den optimale gennemløbstid til den oerfekte ekstration. Kaffekurset er mehget praktisk og du vil få rig mulighed for at teste, lege og smage dig frem til din perfekte sort bryg profil.

Smage og sansetræning i Kaffeskolen

At smage på kaffe er en stor del af hverdagen i kaffebranchen. På vores smagekurser introduceres du i, hvordan specialkaffebranchen smager sig frem til de bedste kaffer. Vi afholder kaffekurset ved vores risteri i Risskov, vi vil gerne invitere dig helt tæt på der hvor kaffen kommer fra.

Kaffekurset er populært som privatarrangement til en hyggelig eftermiddag sammen med venner eller kollegaer.

Instruktørerne på vores kaffekursus

På vores kaffekursus ansætter vi ikke kun de dygtigste baristaer, vi ansætter også efter deres evne til at formidle viden. Det nytter ikke noget for dig som kursusgænger at hilse på en super dygtig barista som ikke kan lære fra sig. Det er altså professionelle baristaer som har stor erfaring med kaffebrygning, men kan også give en del viden om alt det arbejde som ligger inden vi kan nyde en kop af den sorte eleksir.