Etiopien Banko Natural

Etiopien Banko Natural

Pris fra 75,00 DKK

Denne kaffe er til kaffeelskeren som er frisk på at prøve noget helt nyt og anerledes; 

Denne natural er fermenteret og vil helt sikkert overraske din gane.

| Jordbær | Kokos | Malt |

Natural; en anderledes måde at behandle kaffe på

 

Natural er den originale procesmetode, som bruges til at tørre og fermentere kaffebærret.
Forskelligt fra vasket kaffe, ligges kaffebærrene ud i solen direkte efter høst og fermenterer og tørrer med bærskindet på. Denne process betyder at sukkeret fra bærkødet trænger ind i kaffebønnen, dette giver den karakteristiske fermenterede og søde smag samt fyldige mundfølelse. En af de største fordele ved natural kaffe er det begrænsede vandspild, mange kaffeområder bliver udfordret i vandmangel da vandressourcerne ofte går til kaffeproduktionen.

Banko Jirimtiti Yirgacheffe Gedeb

Kaffen får sit navn fra farmen som har produceret den.

Farmen ligger i Jirimtiti, Gedeb Woreda –
farmen både dyrker, vasker, behandler samt efterbehandler kaffen.

Yirgacheffe kaffe finder man i Sidamo området,
og det er vigtigt at notere at kaffen herfra har en særlig karakteristisk, kompleks profil.

Farmen Banko
Bønnesort Heirloom
Område / Region Yirgacheffe
Grohøjde 1700 - 1900 MASL
Efterbehandling Natural
Høste sæson 2017
Høstemetode Håndplukket
Vaskestation Banko
Verdensdel Afrika

Kunder der har købt dette produkt har også købt