Vores forretning i

Risskov

Butikken

Velkommen i vores Butik på Lystrupvej 62, 8240 Risskov.

Her træder du ind i en oplevelsesverden. En verden med varme, lækre omgivelser og produkter ud over det sædvanlige. Man bliver overrasket over hvad vi har omdannet de gamle industribygninger til. 

Her kan du købe vores lækre friskristede kaffe, bryggeudstyr, kaffemaskiner, kværne samt lækre specialprodukter, så som naturvin og chokolade. Du kan sammensætte din egen gavekurv til dine medarbejdere eller værtinde.

Butikken ligger i sammenhæng med vores rustikke lokaler, som vi bruger til husets arrangementer; kaffekurser, smagninger, event eller til udlejning til netop dit arrangement. Vi huser op til 150 gæster.

Sidst men absolut ikke mindst findes kafferisteriet og pakkeriet også i sammenhæng med butikken. Vi er glade for at have alle afdelingerne samlet, det skaber en højt til loftet stemning og god dynamik i vores hus.

Du kan leje et af vores kontorer, lagerplads og ikke mindst hyldeplads i vores butik og webshop. Vores systemer er skræddersyet til at håndtere din produkter. Tal med os om mulighederne.

Butikkens åbningstider

Mandag til fredag                9 - 16

Lørdag                                   10 - 15

 

Webshoppen er selvfølgelig åben når det passer for dig.

 

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.