Om os

MokkaHouse forhandler kaffe- og tilbehørsprodukter på det danske marked, med salg både til privat- og erhvervskunder. Vi rister også kaffe og er meget passioneret omkring det vi gør.
 

"Vores passion og viden er din garanti for gode kaffeoplevelser, og vi deler gerne ud af den viden, så du også kan få duften af friskristet og friskmalet kvalitetskaffe - ned i koppen..." - Bo Kristensen | Ejer

Om kaffesamarbejde og fælles værdi

Vores egen baggrund og erfaring med kaffe og restaurationsbranchen er en nyttig hjælp for mange af de etablerede og nystartede cafeer og restauranter, og den feedback vi får fra vores kunder bruger vi i høj grad til at blive bedre.

 

”Vi ser os selv om en samarbejdspartner frem for en leverandør.” - Kenneth T Kastberg | Rister & medejer

 

Vi ynder derfor at samarbejde med vores kunder, så de kan få det bedste ud af kaffen. Det gør vi bl.a. ved at afholde kurser for personalet i vores kaffeskole og sørge for service på kaffemaskinerne, så vi sikrer at kvaliteten af maskinerne lever op til kvaliteten af vores kaffe.

Historien om MokkaHouse

MokkaHouse startede i 2008 med engrossalg og service til virksomheder.  I 2009 begyndte vi også med salg af kaffe til private. Siden er webshoppen kommet til såvel som senest i 2013, da vi startede med eget risteri. Såfremt du har nogle specielle ønsker og preferencer på kaffe og tilbehør, så prøv os som et friskt alternativ i branchen.  Vi tilbyder komplette serviceløsninger til erhvervslivet.

 

Hos MokkaHouse ligger vi vægt på at vejlede efter behov, for at opnå tilfredse kunder.  

 

Team MokkaHouse

 

 

 

Medlemmer af SCA

Hos MokkaHouse er vi medlem af SCA (Specialty Coffee Association)

 

SCA Europa blev dannet i 1998 og SCA Amerika blev dannet i 1982. I dag har de to organisationer slået pjalterne sammen til én stor organisation.

 

Organisationen blev dannet for specialkaffe i hele verdenen, og er dedikeret til at skabe en fair og bæredygtig industri samt hæve standarderne i kaffe forsyningskæden gennem samarbejde. Derudover er den dannet for at kunne kommunikere, samarbejde og nørde på tværs af medlemmer fra hele verdenen som arbejder i forskellige dele af kaffens forsyningskæde.

Som medlem kan man få indsigt og inspiration i forskellige specialkaffe emner samt selv bidrage til viden omkring kaffe og innovation samt kreativitet indenfor faget. Derfor har vi valgt at være medlem af organisationen, da den skaber et netværk af ildsjæle indenfor specialkaffe verdenen.

 

MokkaHouse som sponsorer

Vi syntes det er inspirerende at møde kreative ildsjæle som har noget på hjertet. Derfor er vi åbne for at støtte organisationer og hjælpe hvor vi kan. Her er et udpluk af de organisationer som er i harmoni med den filosofi og vision vi arbejder ud fra.

 

”At være sponsor er en kæmpe inspirationskilde for udviklingen af MokkaHouse” – Bo Kristensen | Ejer

 

Verdens mest berejste pølsevogn

Verdens mest berejste pølsevogn er en social entreprenør der arbejder med social forandring i nogle af verdens mest udsatte områder. Det kræver sin kaffe, derfor er vi stolte af at kunne kalde os ”Bronze dog” og sørge for at medarbejderne på kontoret kan få en god kop kaffe.

 

SK Aarhus – ”Byens Piger”

Eliteholdet fra SK Aarhus er nogle benhårde tøser som man ikke må stå i vejen for og vi er stolte af at kunne hjælpe på hjemmebanen ved at donere kaffe og kaffemaskiner.  

Bakken Bears - "Byens drenge"

Når eliteholdet fra Bakken Bears går på hjemmebanen har vi sørget for at det ihvertfald ikke er kaffe de mangler. Vi er stolte over at levere lovlig doping til de store drenge.

 

Red Barnet Aarhus

Red Barnet har en årlig sommerlejer, hvor børn og unge med få midler kan komme på en lille ferie ganske gratis. Vi sørger for at forældrene kan vågne til en ordentlig kop kaffe, det burde jo være en menneskeret.