AeroPress Kaffebrygger

198,00 DKK
249,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 dage

AeroPress

AeroPress blev hurtigt et kæmpe hit i hele verden, både for kaffe entusiaster og kaffedrikkere, som gerne vil udfordre den kommercielle kaffemaskine.

Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Alan Adler, en berømt opfinder og pensioneret Stanford University ingeniørinstruktør.  I 2004 begyndte Alan at studere kaffebryggeprocessen og analysere kaffemaskine design for at skabe en helt nyskabende enhed, der ville brygge en overlegen kop kaffe. På en kaffebranchemesse i november 2005 debuterede Aerobie sin gennembrud AeroPress kaffemaskine. AeroPress giver dig det højeste niveau af ydeevne og kvalitet i deres produkter og kundeservice.

AeroPress er let at bruge, og kræver ikke meget udstyr eller en kompliceret brygge teknik. Du kan til gengæld lege med alle brygge elementerne, så du kan få en ny kaffeoplevelse hver gang du brygger med AeroPress.

Den allerførste gang du smager en kop kaffe lavet på AeroPress, bliver du temmelig sikkert overrasket. bryggetiden på AeroPress skiller sig ud fra andre bryggemetoder. Vandet er kun i forbindelse med bønnen i 20-40 sekunder, så undgår du den bitterhed som kan fremkomme af de langsomme bryggemetoder. AeroPress brygning giver de lys ristede kaffebønner mulighed for rigtig at vise sine smagskarakterer, såsom de frugtige og syrlige nuancer i bønnen.

AeroPress er et fornuftig og billig alternativ, når du ikke har en espressomaskine i nærheden.

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.