Bravilor Bonamat Mondo Kaffemaskine

3.473,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Bravilor Bonamat Mondo

Bravilor Bonamat Mondo Kaffemaskine

Bravilor Bonamat Mondo kaffemaskiner er den perfekte kaffemaskine til mindre caféer og restauranter, samt til erhverv. Kan bruges både i kantinen, kontoret og værkstedet der er på udkig efter en filterkaffemaskine med manuel vandpåfyldning. Kaffemaskinens vandtank gør det mulig og nem for brugeren at omplacere maskinen, hvor som helst i virksomheden og transporteres til messer, konferencer mm.

Mondo kaffemaskinen er udført i rustfrit stål og sort plast. Dens bløde kurvede former gør den let at rengøre og vedligeholde. På blot 5 minutter kan kaffemaskinen levere 1,8 liter friskbrygget kaffe, hvilke svarer til ca. 12 kopper.  På en time producere 18 liter kaffe, eller hvad der svarer til 144 kopper.

Mondo har modsat Bonamat Novo en mere avanceret opbygning og funktionalitetsmæssigt. Bonamat Mondo er udstyret med stålfiltertragt, vandindikator, signal for færdige kaffebryg samt afkalkningsindikator, hvilket er en stor fordel på det travle kontor og café.

Bonamat Mondo har 2 glaskander, og er forsynet med 2 varmeplader der har automatisk temperaturjustering. Det giver dig den optimale temperatur på kaffen. Kaffemaskinen holder temperaturen mellem 91 og 95 grader, således kaffen ikke skoldes, og den mister sine dejlige smagsnuancer. Den ene varmeplade er placeret oven på kaffemaskinen, så du kan holde den en kaffekande varm, mens du brygger en frisk ny kande kaffe.

Inkluderet i pakken
2 glaskander og 1 filter i rustfrit stål
Vandtank
Ja
Mål B - H - D
Se downloads
Strømforbrug
230V~ 50/60Hz 2140W