Jura Kopvarmer

1.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

Kaffe smager bedst, når det serveres i en varm kop. Når din kaffe rammer en kold kop, falder kaffens temperatur væsentligt. En kopvarmer er den perfekte løsning til at holde dine kopper varme. Denne flotte kopvarmer fra JURA holder dine kopper på en konstant temperatur på 55°C. Den ideele temperatur til enhver kop kaffe. På den måde mister din kaffe ikke temperatur ved ophældning, alle aromaerne frigives derfor i kaffen.

Med denne elegante og kompakte kopvarmer er du garanteret varme kopper til din kaffe hver gang. Den varme temperatur i din kop er derfor helt perfekt til en lille fyrrig espresso eller en kop dejlig cremet cappuccino

Jura kopvarmer har en automatisk tænd/sluk timer, på den måde er du altid sikret varme kopper og endda spare på energien.   

Kopper der måler op til 90 mm i diameter og 110 mm i højden kan placeres i kopvarmeren. Hver af de to skuffer kan rumme 5 espressokopper (57mm), 4 kaffekopper (66mm) eller 6 cappuccinokopper (90mm). Kopvarmeren top kan også holde kopper varme. 

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.