JURA Z8 incl. 3 kg. kaffe

Fra 19.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

--------------------------------------------
Fordele ved at handle med MokkaHouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA Z8 er en af de nyeste fuldautomatiseret espressomaskiner fra JURA.  Maskinen har alle de lækre funktioner som vi kender fra andre JURA maskiner, men ved denne maskine har Jura skruet lidt op for charmen. Z8 Alu Jura har en stilrent design og er bygget med et stort flot intuitivt TFT-touch display på 4,3”. Den store touch display gør betjeningen nem og brugervenlig, og med et enkelt tryk kan maskinen tilberede alt fra espresso til latte macchiato.

Z8 er den første model fra privatsortimentet JURA Z8, der kan tilberede en lungo (americano), som vi kender det fra caféerne. Maskinen brygger først et espressoshot, hvor det varme vand sendes uden om den malede kaffe. Dette giver dig en kaffeoplevelse i verdensklasse.

Tilberedning af kaffe og mælk på samme tid

Denne espressomaskine kan tilberede kaffe og mælk på samme tid, så man kan nyde den perfekte Caffé Latté som den kendes fra GIGA saerien. JURA Z8 er som en af de få maskiner fra JURA’s privatsortiment, udstyret med et unikt mælkesystem. Maskinen kan skifte mellem varm mælk og mælkeskum i 10 forskellige niveauer. Mælkesystemet tilpasser automatisk mængden af mælk og/eller mælkeskum afhængigt af din kaffe drink.

CLARIS Smart

E8 Platin kører med filtreringssystemet Claris Smart, der giver vand af perfekt kvalitet for den bedst mulige kaffesmag.  Claris Smart gør det særdeles lettere at kontrollere filtreringssystemet gennem en lille chip indbygget. Dette giver maskinen følgende features og fordele:

  • Ved opstart indtastes vandets hårdhed, hvorefter maskinen selv udregner filterkapaciteten, der er mellem 80 og 300 liter. (I Danmark er det typisk 80-150 liter)
  • Genkender automatisk vandfilteret og skyller selv når filteret indsættes
  • Meddeler når vandfileret er opbrugt således, at den ikke skal bruges mere
  • Der gives besked, når vandtanken ved maskinen skal afkalkes, hvis der ingen filter bruges
  • Smartfilteret fjerner vandet for kalk således, at man opnår en bedre kaffesmag. Maskinens levetid forlænges ligeledes af denne funktion. 

P.E.P (Pulse Extraction Process)  

Z8 har de nyeste teknologier fra JURA inklusive P.E.P, som er en optimering af ekstraktionen. Med denne teknologi kan maskinen tilberede endnu bedre espresso/ ristretto. Dette sker ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Det resultere der trækkes den fulde aroma ud af de friske bønner.

JURA’s Smart Connect

JURA’s Smart Connect er installeret I Z8. Dette giver mulighed for at styre og redigere indstillingerne på de forskellige drikke via JURA Apps på tablets og smartphones.

AromaG3 kværn

Z8 espressomaskine bruger AromaG3 kværn,  der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere.  På den måde får man helt friskkværnet kaffe, også til den første kop.

Jura Z8
JURA Z8

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.