JURA Z6 G2 espressomaskine incl. 3 kg. kaffe

Fra 15.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA Z6 - Generation 2

JURA Z6 er en espressomaskine i et helt nyt niveau. Maskinens top og front er dækket af solidt aluminium i 3 millimeters tykkelse. Det giver espressomaskinen et stærkt og flot udtryk. 

JURA’s Z6 espressomaskine findes i Sort Alu og Alu.

Z6 espressomaskinen har banebrydende teknologier såsom P.E.P (Pulse Extraction Proces), Aroma 3G kaffekværn og Claris SMART filter.

Pulse Extraction Process

JURA Z6 er indbygget Pulse Extraction Process (P.E.P.), optimerer ekstraktionstiden, så der kan tilberedes endnu korte specialkaffer som ristretto og espresso med en intensitet og bredde af aromaer som aldrig før. Den forbedret kaffesmag opnås ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Dette resulterer i, at den fulde aroma trækkes ud af de friske bønner, hvilke giver en rig og fyldig kaffe i topklasse.

AromaG3 kaffekværn

Med den nye og forbedrede AromaG3 kaffekværn, efterlader espressomaskinen over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere - du får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop

CLARIS Smart filtersystem

JURA E6 kører med filtreringssystemet Claris Smart, der giver vand af perfekt kvalitet for den bedst mulige kaffesmag. Claris Smart gør det særdeles lettere at kontrollere filtreringssystemet gennem en lille chip indbygget. Dette giver maskinen følgende features og fordele:

  • Ved opstart indtastes vandets hårdhed, hvorefter maskinen selv udregner filterkapaciteten, der er mellem 80 og 300 liter. (I Danmark er det typisk 80-150 liter)
  • Genkender automatisk vandfilteret og skyller selv når filteret indsættes
  • Meddeler når vandfileret er opbrugt således, at den ikke skal bruges mere
  • Der gives besked, når vandtanken ved maskinen skal afkalkes, hvis der ingen filter bruges
  • Smartfilteret fjerner vandet for kalk således, at man opnår en bedre kaffesmag. Maskinens levetid forlænges ligeledes af denne funktion. 

Z6 har som den første fuldautomatiske kaffemaskine til privat brug, mulighed for at indstille mælketemperaturen i 10 niveauer – dette gælder både varmt mælkeskum og flad mælk. Espressomaskinen er indbygget et ny mælkesystem, hvor man kan justere om man vil have varm mælk eller varmt mælkeskum til det enkelte produkt.

Jura Z6
JURA Z6

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.