JURA J6 espressomaskine incl. 3 kg. kaffe

Fra 14.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA J6 har et smukt design, der passer ind i et ethvert hjem. Denne maskine er den perfekte løsning dig, der er på udkig efter en fuldautomatisk espressomaskine, som nem og hurtig kan brygge velsmagende kaffe. Jura J6 har alle de nye JURA teknologier installeret. Maskinen har en flot display, med seks favoritprodukter på startskærmen. Derudover har maskinen en rotationshjul på toppen, der gør betjening og programmering nem og intuitiv. 

JURA J6 serien findes i 2 varianter:

JURA J6 Brilliant Silver og JURA J6 PianoWhite.

JURA J6 Serien espressomaskinerne har et brygkammer der kan rumme op til 16 gram kaffe. Du har derfor mulighed for at brygge 1-2 kopper ristretto, espresso og kaffe, samt lækre mælkefavoritter som espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato og flat white.  Der er indkodet 13 specialiteter fra trendy kaffe til de klassiske kaffer, hvor du ved hjælp af drejeknappen og det store TFT-display, kan vælge hvilke kaffespecialiteter man ønsker.  Derudover er TÜV-certificeret hygiejne med til at garantere kaffe i bedste kvalitet. 

AromaG3 kaffekværn

Ved hjælp af espressomaskinens Aroma G3 kaffekværn, brygges alle specialiteter skånsomt tilpasset det enkelt produktvalg. Resultatet i en ultimative kaffeoplevelse. Takket være den smarte JURA Profi opskummer, kan du selv justere forholdet mellem mælk og mælkeskum under brygningen, så man får præcis den mælkedrik du foretrækker.

JURA Smart Connect

Maskinen er nem og enkelt at betjene, og kan endda betjenes fra tablet og smartphone både fra IOS og android via JURA Smart Connect, som kan tilkøbes maskinen.

Claris Smart Pro filtersystem

Jura J6 kører med det nye filtreringssystemet Claris Smart, hvor der blandt andet er indbygget en chip, giver maskinen følgende features og fordele:

  • Ved opstart indtastes vandets hårdhed, hvorefter espressomaskinen selv udregner filterkapaciteten. Filterkapaciteten kan svinge mellem 40-60 liter afhængig af vandets hårdhed
  • Genkender automatisk vandfilteret og skyller selv når filteret indsættes
  • Meddeler når vandfileret er opbrugt således, at den ikke skal bruges mere
  • Der gives besked, når vandtanken ved maskinen skal afkalkes, hvis der ingen filter bruges
  • Smartfilteret fjerner vandet for kalk således, at man opnår en bedre kaffesmag. Maskinens levetid forlænges ligeledes af denne funktion. 

AromaG3 kaffekværn

Espressomaskineen bruger AromaG3 kaffekværnen, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere.  På den måde får man helt friskkværnet kaffe, også til den første kop.

P.E.P (Pulse Extraction Process)

Espressomaskinen er udstyret med P.E.P teknologi, der optimerer ekstraktion. Med denne teknologi kan maskinen tilberede endnu bedre espresso/ ristretto. Dette sker ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

JURA garanterer reservedele i 10 år - fuldautomatiske espressomaskiner er dermed en langsigtet og god investering.

Jura J6
JURA J6

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.