JURA GIGA 6 Alu

29.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

--------------------------------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos MokkaHouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA GIGA 6 Alu

Med denne “Top of the Line” fuldautomatiske espressomaskine viser JURA vejen. En professionel fuldautomatisk espressomaskine målrettet privatmarkedet. Til kaffekendere og ægte baristaer. Hele 28 forskellige og individuelt programmerbare kaffespecialiteter fremtryller denne topmodel.

I denne luksus model JURA GIGA 6 har Jura implementeret al den viden og ekspertise, som de har opnået efter at have sendt mere end 5 millioner fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. Takket være den nyeste teknologi er denne kaffemaskine garant for funktionalitet, sikker og effektiv drift samt selvfølgelig et superb resultat i forhold til samtlige kaffespecialiteter, både med og uden mælk. Maskinen er udstyret med 2 elektronisk justerbare keramiske kværne, to pumper og to termoblokke tilbereder denne JURA GIGA 6 kaffespecialiteter i ægte barista kvalitet – endda 2 ad gangen.

Det er mulighed for op til 28 kaffespecialiteter så der er dobbelt op på både styrke og tilberedning. Hemmeligheden bag den perfekte kop kaffe ligger i ekstraktionen og for at tilberede de bedste kaffespecialiteter er det vitalt at bruge den bedste teknologi kombineret med de bedste ingredienser.

JURA GIGA 6 mestrer kunsten at opvarme og skumme mælken perfekt, såvel som GIGA 6, med hele 3 forskellige bryggeprocesser afhængig af kaffespecialitet også mestrer kunsten at brygge optimalt, på friskkværnede bønner, naturligvis.

Det er muligt at tilberede kaffe og mælk samt kaffe og mælkeskum samtidigt, da indmaden i JURA GIGA 6 er optimeret for at sikre de bedste betingelser for den kombinerede styrke fra 2 varmesystemer og 2 pumper.

Det giver mulighed for, at du nu kan nyde nye kaffespecialiteter, som caffè latte, flat white eller cortado. JURA’ nye stolthed kan endda tilberede to kaffespecialiteter ad gangen. Mælk og mælkeskum kan tilpasses præcist til din smag og i øvrigt programmeres således at du kan vælge mellem i alt 10 forskellige temperaturer.

2 elektronisk justerbare keramiske kværne

Kaffemaskinen har 2 elektronisk justerbare keramiske kværne, som er noget af det ypperste. Kværnene sørger for at kværne dine bønner optimalt på fineste vis og i den finhed, som du ønsker. JURA’s  “Automatic Grinder Adjustment” (A.G.A) sørger for at kværnene leverer suverænt præcise resultater i hele levetiden. Med 2 selvjusterende kværne, kan du anvende 2 forskellige slags bønner (i hvert sit bønnetårn) til din kaffe, så du får lige præcis det mix af dine favoritbønner og i det forhold, som du vil have.

Smart mode (AI) – viser dine favoritter

GIGA 6 har indbygget en algoritme, som sikrer dine favorit kaffespecialiteter er tilpasset på  startsiden på det 4,3″ store touchscreen-farvedisplay til.  Alle billeder og symboler er selvforklarende og kogt ned til det absolut mest essentielle, således at betjeningen er super nem og intuitiv.

De nyeste teknologier

Med JURA GIGA 6 Alu får du en fuldautomatisk espressomaskine med alle de nyeste teknologier fra JURA:

P.E.P (Pulse Extraction Process), som er en optimering af gennemløbstiden. De korte kaffer såsom ristretto og espresso brygges med P.E.P. Her løber vandet igennem det malede kaffe i små korte pulseringer. På den måde trækkes den fulde aroma ud af de friske bønner.

A.G.A (Automatic Grinder Adjustment) sørger for konsekvent præcise resultater, når vi taler om at kværne dine bønner.

I.W.S (Intelligent Water System) sørger for at en chip i bunden af hvert filter registreres af maskinen, således at filterets kapacitet konstant overvåges og du dermed er sikret vand af bedste kvalitet til din kaffe.

Nyt software aktiverer en helt nye feature: Intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen. Dette sikrer en optimal temperatur og en endnu bedre aroma.