JURA ENA 4 (EA) ESPRESSOMASKINE FULL NORDIC WHITE Inkl. 3kg friskristet kaffe

5.495,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
JURA ESPRESSOMASKINE ENA 4 (EA) FULL NORDIC WHITE

Aroma G3 kværn
Smart P.E.P Pulse Extraction Process
Intelligent forvarmning af bryggekammer
WiFi kompatibel / betjen din kaffemaskine med J.O.E. (JURA Operating Experience) via WiFi
4 forskellige produktvalg (Espresso, 2 x Espresso, Kaffe og 2 x Kaffe)
6-10 gram i brygenheden pr. brygning.
3 forskellige kaffestyrker
1,1 liter vandtank inspireret af gamle vandkarafler
Symbol display med knapper
Maskinens mål – Brede, Højde, Dybde: 23,9 x 32,3 x 44,5 cm
Maskinen bruger Claris Smart filter
Vægt 9,4 kg (inkl. emballage: 12 kg)

JURA ENA 4 (EA) ESPRESSOMASKINE FULL NORDIC WHITe

Den ultrakompakte, fuldautomatiske espressomaskine indeholder de nyeste kaffeteknologier og er udviklet til at brygge aromatiske og fyldige sorte kaffe-varianter. Lille, enkel og kompakt i flot elegant design.

En unik  designdetalje er den 360° runde vandtank. Dens struktur kombineret med den cylindriske form er inspireret af gamle elegante krystalkarafler.

JURA TEKNOLOGI

JURA ENA 4 (EA) er udstyret med JURA’s Aroma G3 kværn, som efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere, således at du altid får helt friskkværnet kaffe, også til den første kop. Kaffemaskinen kan brygge espresso, 2 x espresso (dobbelt espresso brygges i to omgange), kaffe og 2 x kaffe (dobbelt kaffe brygges i 2 omgange).

Med JURA ENA 4 (EA) introduceres JURA’s smart P.E.P (Pulse Extraction Process). P.E.P sørger for den bedste aroma på de korte kaffer:  For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso brygges disse kaffetyper med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. JURA smart P.E.P teknologien sikrer, at der ved valg af kaffespecialiteter programmeret til en volumen på mellem 15-75 ml, automatisk brygges med P.E.P. Kaffemaskinen justerer altså automatisk til den mest optimale bryggemetode. Dermed er du sikret mest mulig fleksibilitet og selvfølgelig den bedste kaffeoplevelse med bare ét tryk på knappen, uanset om du vælger espresso eller en almindelig sort kop kaffe. Ved kaffespecialiteter over 80 ml anvendes automatisk JURA’s standard bryggeproces.

JURA ENA 4 (EA) er udstyret med intelligent forvarmning af bryggekammeret, som sørger for at bryggekammeret også er varmt når den 1. kop kaffe brygges. Derved opnåes der en endnu bedre aroma.

Maskinen er WiFi kompatibel og du kan dermed betjene den med JURA’s app J.O.E. via WiFi.

JURA OPERATING EXPERIENCE: J.O.E.

Med JURA’s app: J.O.E. kan du på den mest intuitive og moderne måde få det optimale ud af din JURA espressomaskine. Med J.O.E. kan du styre og programmere din JURA espressomaskine ved blot at stryge fingeren over displayet på din smartphone. Du kan også anvende SIRI shortcuts. Du kan f.eks. bestille din kaffespecialitet, via billeder og tekst blive guidet igennem hele vedligeholdelsesprogrammet, trin for trin. Du kan endda også se korte instruktionsvideoer, som giver dig de bedste tips og råd. Med JURA J.O.E. har du også direkte adgang til manualer, vejledninger, statistikker og meget mere.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE

Kalk er kaffemaskiners værste fjerne og i forhold til vedligeholdelse og afkalkning anvender JURA ENA 4 Claris Smart filter. I filteret sidder der en chip så maskinen får følgende features:

  • Så snart der sættes et filter i vandtanken registrerer maskinen, at den kører med filter. Det nye filter skylles automatisk når filteret indsættes.
  • Når filteret er opbrugt, ved maskinen at netop dette filter har opbrugt sin kapacitet, og det kan derfor ikke bruges mere.
  • Tages filteret ud af vandtanken, vil maskinen fremover bede om at blive afkalket i stedet for at få skiftet filter.
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil maskinen bede om at blive afkalket.
  • Maskinen KAN ikke afkalkes med filteret i vandtanken.
  • Ved maskinens opstart skal vandets hårdhed indtastes og maskinen udregner herefter filterkapaciteten som er mellem 40 og 60 liter.
  • Grumsbakken skal tømmes efter ca. 10 brygninger.

Enkel og simpel fuldautomatisk kaffemaskine til alle der elsker kaffe