JURA E8 touch platin espressomaskine incl. 3 kg. kaffe

9.495,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

--------------------------------------------
JURA’s bestseller E8 med touchscreen-farvedisplay og Smart Mode

Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos MokkaHouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

Jura E8 TOUCH PLATIN Kaffemaskine

JURA’s bestseller E8 med touchscreen-farvedisplay og Smart Mode

JURA E8 Touch Platin: JURA’s bestseller E8, med touchscreen og Smart Mode. En eksklusiv og meget populær fuldautomatisk espressomaskine fra JURA, hvor du kan tilberede 12 kaffespecialiteter. Både med og uden mælk og med bare ét tryk på knappen. Nyt software aktiverer en helt nye feature: Intelligent forvarmning af bryggekammeret, Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen.  Dette sikrer en optimal temperatur og en endnu bedre aroma.


Dine præferencer

Ved hver drik kan du justerer styrken og mængden i koppen, og tillige kan mængden af mælk justeres, selv når brygningen er startet. Standard indstillingerne til hver kaffedrik kan indstilles, så du altid får din kaffe, som du forestrækker.

Tilberedning af op til 15 kaffespecialiteter/3 produktsider på skærmen

* Nyt rillet design på vandtanken
* Krombelagt kopholder
* Mælkeskummer "Fine Foam Frother G2" 

Maskinen har en AromaG3 kværn, der nu efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere, således at man altid får helt friskkværnet kaffe også til den første kop.

E8 har P.E.P teknologi

For at forkæle smagsløgene endnu mere, brygges espresso og ristretto på Jura Ena 8 med P.E.P (Pulse Extraction Process) teknologi, som giver en længere ekstraktionstid på de to specialiteter.P.E.P teknologien fungerer således at vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer, der gør at vand og kaffe berører hinanden i længere tid og dermed trækker mere intens aroma ud af kaffen. Dog bliver P.E.P teknologien ikke brugt til de større kaffedrikke som eks. latte og cappuccino, da den længere ekstraktionstid trækker mere bitterhed ud af bønnen, og derved forringer kvaliteten på de større kaffedrikke.

AromaG3

Den indbyggede kværn på espressomaskinen, er en AromaG3 kværn, som gør at der efterlades over 60% mindre kaffegrums i kværnen, end på tidligere maskiner. Dette gør at du får en endnu mere friskkværnet smagsoplevelse.

 

 

 

JURA E8