JURA E6 EB Dark Inox espressomaskine inkl. 3 kg. kaffe

6.995,00 DKK
7.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
E6 2019 pss2 DaIn Cap de Office deu 29543
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA E6 er fra den nye E-serie som garanterer nydelsen af kaffe i alle aspekter. Den nye JURA´s E6 fuldautomatiske har en espressobryggeprocess der er 100% perfekt, og passer perfekt til et hver hjem. E6 Espressomaskinen kan passer til kaffeelsker, der er på udkig efter en espressomaskine der laver fremragende barista kvalitets espresso og ristretto,

Pulseudvindingsprocessen (P.E.P.®)

Espressomaskinen er indbygget Pulseudvindingsprocessen (P.E.P.®), der er den eneste proces af sin art i verden. P.E.P optimerer udvindingstiden og garanterer den allerbedste aroma selv for korte specialkaffer.

Ved hjælp af P.E.P pumpes vandet igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Dette resulterer i, at den fulde aroma trækkes ud af de friske bønner, hvilke giver en rig og fyldig kaffe i topklasse.

AromaG3 kaffekværn

Espressomaskinen bruger AromaG3 kaffekværn, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere.  På den måde får man helt friskkværnet kaffe, også til den første kop.

CLARIS Smart med indbygget chip

Jura’s E6 er indbygget CLARIS Smart med indbygget chip giver vand af perfekt kvalitet for den bedst mulige smag. Filterforbruget har aldrig været lettere, fordi det intelligente vandsystem (I.W.S.®) automatisk registrerer filtertilstedeværelse.

Claris Filter SMART

  • De nye filtre gennemskylles automatisk. Det reducerer fejl ved filterskift, som er den hyppigste årsag til driftsstop.
  • Maskinen ved, når et filter har opbrugt sin kapacitet.
  • Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen at den nu skal bruge manuel afkalkning, og vil bede om dette.
  • Skiftes filteret ikke når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket manuelt i stedet for.

TFT farvet display

JURA E6 er designet med knapper på forsiden af maskinen og med en moderne TFT farvet display, der gør betjeningen utrolig enkel. På TFT-skærmen kan man vælge i mellem indeholder tre drikke: espresso, kaffe, cappuccino samt mælkeskum. Den fuldautomatiske espressomaskine har yderligere den klassiske P-knap, hvor maskinens indstillinger og rengøringsprogrammer findes. De integrerede vedligeholdelsesprogrammer og den nye udskiftelige mælketryk sikrer maksimal hygiejne.

Jura E6
JURA E6