JURA A1 espressomaskine incl. 3 kg. kaffe

Fra 4.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

--------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA A1 er en automatiseret espressomaskine som er kompakt og har elegance på højt plan. Den passer endda til dig med et mindre køkkenet.  Espressomaskinen har skarpe og rene former, og tilbyder alt, hvad enhver kaffeelsker kunne ønske sig.  Maskinen er er enkelt og brugervenlig, og giver dig mulighed for at forprogrammere 3 forskellige kopstørrelser og 2 styrker på kaffen.

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Maskinen er kompakt og har elegance på højplan. Med et tryk brygger den fantastisk kaffe, espresso eller ristretto hurtig og effektivt. JURA A1 tilbereder velsmagende kaffe på niveau med professionelle baristaer, og takket være den højinnovative teknologi Pulse Extraction Process (P.E.P.), tilbereder espressomaskinen også ristretto og espresso på tilsvarende niveau.  

P.E.P,giver espressomaskinen længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso. Den forbedret kaffesmag opnås ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid. Dette resulterer i, at den fulde aroma trækkes ud af de friske bønner, hvilke giver en rig og fyldig kaffe i topklasse.

AromaG3 kaffekværn

Med den nye og forbedrede AromaG3 kaffekværn, efterlader A1 over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere - du får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop!