Jura X8 espressomaskine inkl. mælkekøler & 12 kg friskristet kaffe

Fra 1.895,00 DKK
inkl. moms
Levering 3-5 dage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
Jura mælekøler og 12 kg kaffe

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

Vi har lige nu tilbud på en Jura X8 inkl. 12 kg blandet kaffe, så du kan finde den helt rigtige sort til dig og dine kolleger.

Maskinen kan også lease over 12-48 måneder inkl. mælkekøler, og mangler det afgørende argument over for din chef, kan du sige at med denne løsning koster en kop kaffe under 1,5 kr. pr kop*

Dette skal sammenholdes med en kapsel løsning der koster over 3 kr. pr. kop – vel at mærke uden maskinen.

Jura X8 espressomaskine er EN ALSIDIG OG SLIDSTÆRK KAFFELØSNING

Jura X8 kan tilberede alt fra en fyldig espresso, til en mælkebaseret Latte og endda brygge en hel kande. Alt i én. X8 leverer også varmt vand, for at imødekomme tedrikkere eller andre former for kaffebryg. Med en bred vifte af kaffespecialiteter, er det centralt placerede udløb også justerbart efter størrelsen på glasset eller koppen, og kan brygge to kopper ad gangen – ved tryk på bare én knap. X8 er perfekt til hjælp-dig-selv-kaffebaren da der på risten er anvist hvor koppen skal placeres og menuen på maskinens front er designet således alle intuitivt og nemt kan få den ønskede kaffeoplevelse. Alle kaffespecialiteterne kan placeres på displayet, alt efter hvad der matcher dine behov. Jura X8 kan anvendes med vandtank eller tilsluttes fast vand, så er altså velegnet til både mobile og faste løsninger.   

AROMAG3 KVÆRN

Jura X8 har indbygget AromaG3 kværn, der sikrer at bønnerne bliver malet ensartet og fint. Hastigheden har været i fokus, så bønnerne males hurtigt, men stadig skånsomt mod bønnernes aroma. Når X8 skal brygge espresso, optimerer ekstraktionstiden, så de små kaffedrikke får masse kraft. Vandtank og bønnebeholder kan tages af maskinens front, fyldes op, og ligeledes låses fast igen, der forhindrer brugerfejl. Drypbakke og grumsbeholder kan let aftages, vaskes af og vedligeholdes.  

Vedligeholdelsen af X8 er så nemt som at tilberede en kop kaffe, da der i denne maskiner er et integreret skylleprogram og rengøringsprogram. Dertil findes specialdesignede rengøringsmidler, der garanterer renhed og hygiejne.

Med denne maskine er det let for alle at tilberede en god kop kaffe.

Jura mælkekøler - cool control

Elegant mælkekøler til Jura Erhvervsmaskiner. Mælkekøleren holder mælkens temperatur på 4 grader, og i toppen findes en indikation af hvor meget mælk der såfremt findes i beholderen. Du behøver bare tage låget af for at fylde mælk i beholderen, og altså ikke at have beholderen helt ud. 

Trådløs transmitter
Det er muligt at tilkøbe en trådløs tranmitter, så maskinen ikke kan producerer mælkedrik, hvis beholderen er tom. Med en sådan kan maskinerne altså ”tale” sammen. Beholderen kan indeholde 1 liter.    

Beholder, låg, rør kan alle kan gå i opvaskemaskinen, så alle dele der i berøring med mælk, så den er let at gøre ren for god hygiejne. 

Fåes i sort og hvid