JURA X6 espressomaskine incl. 3 kg. kaffe

20.625,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA X6, den nye erhvervsmaskine er den ideelle løsning til virksomheden, der er på udkig efter en professionel fuldautomatiseret espressomaskine, der nemt kan tilberede en kop kaffe eller espresso til perfektion i erhverv. 

JURA X6 er brugervenlig, og egner sig særdeles godt når den skal bruges til selvbetjening, hvor det er vigtig med en maskine der er let at betjene og indstille. Espressomaskinen er anbefalet en daglig bryggekapacitet på 80 kopper, og passer perfekt på det lille kontor, receptionen, frisøren, butikken, eller campingpladsen, hvor der ønskes minimal rengøring, men rigtig god friskmalet/brygget kaffe, espresso eller varmt vand til te. vand temperaturen kan yderligere tilpasses på JURA X6, sådan at tevandet tilberedes forskelligt.

X6 kan både skifte lokation eller have en fast plads i virksomheden. Maskinen er indbygget en stor vandtank, der gør det muligt at tilslutte den til fast vand.

Claris Smart Pro

JURA X6 bruger filtreringssystemet Claris Smart Pro, der gør det særdeles lettere at kontrollere filtreringssystemet gennem en lille chip indbygget. Dette giver maskinen følgende features og fordele:

  • Ved opstart indtastes vandets hårdhed, hvorefter maskinen selv udregner filterkapaciteten, der er mellem 80 og 300 liter. (I Danmark er det typisk 80-150 liter)
  • Genkender automatisk vandfilteret og skyller selv når filteret indsættes
  • Meddeler når vandfileret er opbrugt således, at den ikke skal bruges mere
  • Der gives besked, når vandtanken ved maskinen skal afkalkes, hvis der ingen filter bruges
  • Smartfilteret fjerner vandet for kalk således, at man opnår en bedre kaffesmag. Maskinens levetid forlænges ligeledes af denne funktion.

P.E.P (Pulse Extraction Process)

JURA X6 indeholder P.E.P teknologi, der er med til at optimere ekstraktion. Med denne teknologi kan maskinen tilberede endnu bedre espresso/ ristretto. Dette opnåes ved at vandet pumpes igennem kaffen, med små og hurtige pulseringer. Således berøreres kaffen og vandet med hinanden i længere tid, hvorfor der dermed trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

AromaG3 kværn

Med JURA får du AromaG4 kværnen, der efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Dette resultere i får man helt friskkværnet kaffe, også til den første kop.

JURA´s Smart Connect

JURA’s Smart Connect er standard i JURA X6. JURA’s Smart Connect giver mulighed for at tilslutte tablets og smartphones til maskinen gennem JURA apps. På denne måde har man mulighed for at styre maskinen, og redigere indstillingerne på de forskellige drikke.

Jura X6
JURA X6