JURA X10 Espressomaskine inkl. 3 kg friskristet kaffe

28.750,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er inkl:
- 3 kg Brasilien kaffe

--------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA X10 ESPRESSOMASKINE

Ny alsidig og slidstærk espressomaskine, Jura X10 er den nyeste professionelle espressomaskine. Med denne maskine kan du glæde dine kunder og medarbejdere med alt fra en lækker stærk espresso til en fyldig og let kaffe latte. Maskinen kan tilberede hele 31 forskellige kaffespecialiteter. En alt i én espressomaskine. Med den nyeste professionelle kværn garanterer JURA X10 op til ca. 12% mere aroma.

Maskinen passer til mindre erhverv, detailhandel eller kontormiljø, hvor i brygger op til 80 kopper om dagen. Alle kan betjene en JURA X10 espresso maskine, og med den store 4,3” skærm er betjeningen nem og intuitiv.

JURA X10 Teknologi

For at få den bedste smag i din espresso/ristretto brygges disse små kaffespecialiteter med en ny og banebrydende teknologi P.E.P (Pulse Extraction Process). Her pumpes vandet igennem kaffen med små hurtige pulseringer, dette gør at kaffen og vandet har en længere berøringstid og giver den helt rette smag til din kaffe, og der trækkes mere aroma ud af bønnerne. Teknologien bruges derimod ikke på de kaffer som tager længere tid at lave da dette vil forringe kvaliteten på den enkelte kop kaffe.

En espressomaskine for alle

Udover at det er nemt at brygge den perfekte kop kaffe, er maskinen også nem at rengøre mm. Drypbakken og grumsebeholderen er nem at aftage, vaske og vedligeholde. Vandtanken samt bønnebeholder kan nemt tages af og genfyldes, og låses fast derefter igen. Den nye rengøringsproces til mælkedelen er med til nemt at holde slanger samt mælkeudløb rene i en travl hverdag.  Alt dette forhindrer brugerfejl, og gør at alle kan bruge og benytte hele JURA X10 espressomaskinen.

Jura X10