JURA GIGA X3c (EA) Professional Espressomaskine

43.750,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA GIGA X3c (EA)  Professional Espressomaskine

Den nye JURA GIGA X3c Professionel er gennemtænkt fra inderst til yderst, når det kommer til design og betjening. Den fuldautomatiske espressomaskine GIGA X3c kan tilbyde alt, hvad personalet på et stort kontor har brug for. JURA GIGA X3c er brugervenlig, og egner sig særdeles godt når den skal bruges til selvbetjening, hvor det er vigtig med en maskine der er let at betjene og indstille.

Den kan lave 2 kopper kaffe samtidigt, 120 kopper kaffe om dagen.  Espressomaskinen kan yderligere tilberede op til 31 individuelle og programmerbare kaffespecialiteter samt 12 andre baristaopskrifter ved tryk på én knap. På den måde kan du altid tilpasse og vælge den kaffedrink du foretrækker. 

Denne espressomaskine er anbefalet virksomheden, der er på udkig efter en fuldautomatisk espressomaskine, der kører effektivt og kontinuerligt hele dagen. Opsætning og indstilling af maskinen kan gøres på under 30 minutter, da maskinen ikke skal tilsluttes fast vand.

Jura GIGA X3c Professional kan købes med eller uden fast vandtilslutning.

Inviter denne elektroniske barista ind på dit kontor og få skøn kaffe hver dag på arbejdet, på bekvemmelig og hurtig vis. 

Keramiske kaffekværn

Den højeffektive keramiske kaffekværn kan elektrisk indstilles i 5 forskellige formalingsniveauer. kaffekværnen kontrolleres af en elektronisk motor, garanterer hurtig, præcis og ensartet maling af bønnerne i mange år. Når du laver en latte macchiato, skifter espressomaskinen automatisk fra varm mælk til mælkeskum uden at holde pause, hvilket sparer dig for tid.

Claris PRO Blue filtre

GIGA X3c Professional bruger Claris PRO Blue filtre, der har et har en kapacitet på 100 liter. Efter at 100 liter vand er løbet igennem filteret, vil maskinen bede om at få skiftet filter. Ved brug af Claris vandfilter garanterer, at vandet til din kaffe og te, altid er filtreret så den har en god smag

Claris PRO Blue filtre skåner og forlænger din espressomaskines levetid.

Fordele ved CLARIS Pro Blue Filtre:

  1. Filteret kaffevand før kaffen brygges
  2. Professionelle „up-flow-princip“, der har en betydeligt højere filterkapacitet - helt op til 100 liter.
  3. Besparelse af tid og penge, da filteret ikke behøver at udskiftes så ofte.

TÜV certificeret hygiejne garanti

JURA GIGA X8 har integrerede skylle-, rense- og afkalkningsprogrammer, der reducerer servicearbejdet til et minimum og garanterer TÜV-certificeret hygiejne.

Farve
Aluminium
JURA GIGA X3c Professional