JURA GIGA X3 EA Professional Espressomaskine

41.250,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-8 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Fordele ved at handle med MOKKAHOUSE, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA GIGA X3 EA Professional Espressomaskine

Den nye GIGA X3 Professionel er en opgradering i topklasse. Den tilbyder alt, hvad personalet på et stort kontor har brug for. J

JURAs fuldautomatiske espressomaskine kan tilberede op til 31 individuelle og programmerbare kaffespecialiteter. 12 andre baristaopskrifter ved tryk på én knap. De forskellige kaffespecialiteter kan kan tilpasses individuelle behov og ønsker.  Touch displayet er utrolig nemt at betjene. Det giver dig fleksibilitet til at navngivere og arrangere på skærmen efter dine behov.  Den højeffektive keramiske kværn, som kontrolleres af en elektronisk motor.  Den garanterer hurtig, præcis og ensartet maling af bønnerne i mange år.

Når du laver en latte macchiato, skifter maskinen automatisk fra varm mælk til mælkeskum uden at holde pause, hvilket sparer dig for tid.

Bønnebeholder

GIGA X3 Professionel har udstyret med en stor bønnebeholder med en kapacitet på 1 kg. Aromalåg, der bevarer bønnernes aroma, som gør påfyldning mere enkelt. Med det integrerede rense-, rengøring- og afkalkningsprogram, som sættes i gang ved tryk på én knap, er betjening og daglig vedligeholdelse utrolig nemt. Du er samtidig garanteret TÜV-certificeret hygiejne. JURA har gjort det så nemt, at maskinens store vandtank og store grumsbeholder sørger for du slipper for at tømme og fylde maskinen hele tiden.

Tilbehør

Med et bredt valg af tilbehør såsom kopvarmer, mælkekøler, betalingssystem og fast grumsudkast og spildvand, er det muligt at få en komplet kaffeløsning skræddersyet til dine specifikke krav og ønsker.

Pulse Extraction Process (P.E.P.®)

JURA’s innovation Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimerer ekstraktionstiden på de korte kaffer såsom espresso og ristretto. JURA har valgt at anvende deres højteknologiske AromaG3 kaffekværn, som efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end normalt, så du altid får helt friskkværnet kaffe også til den første kop kaffe. GIGA X3 Professionel anvender JURA's Claris Smart PRO vandfilter, som holder espressomaskinen fri for kalk. Vandfilteret kommunikerer med espressomaskine via en indbygget chip hvilken er smart.

 

JURA GIGA X3 Professional