JURA A7 espressomaskine incl. 6 mdr. kaffeabonnement*

8.495,00 DKK
inkl. moms
Levering 2 - 3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
Prisen er incl:
- 6 mdr. kaffeabonnement*

*1 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri hver måned i 6 mdr.

----------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Du kan se et stort udvalg af Jura maskiner i vores fysiske butik
• Mulighed for at prøve Jura maskinerne i butikken
• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

Jura A7 espressomaskine er til et must-have for kaffeelsker, der sætter pris på godt design. Denne automatiseret espressomaskine har smuk højglans, hvid og skarpe kanter der giver et meget stilrent og minimalistisk design. Espressomaskinen passer perfekt i et moderne køkken

JURA A7 er en ægte One-Touch maskine, den fuldautomatisk espressomaskine er en sand mester til at lave latte macchiato, cappuccino og mælkeskum til kaffe, espresso eller varmt vand. Ved at trykke på én enkelt knap laver den 1-2 kopper. Alle specialiteter kan tilpasses, så man får præcis den kop kaffe, man fortrækker. Di kan endda indstille kaffestyrken, kaffemængden samt mælkemængden mens brygningen kører. Den elegante Jura Piano White har intuitiv betjening og let er at vedligeholde. Maskinen er derudover energisparende takket være dens energispare tilstand.

P.E.P (Pulse Extraction Process)

Jura A7 er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnås ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid. Dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne, og garanterer den fulde og bedste aroma på de korte kaffespecialiteter.

AromaG3 kaffekværn

Med sin nye og forbedrede AromaG3 kaffekværn, efterlader Jura A7 over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere. Man får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop!

 
The Pulse Extraction Process (P.E.P.) optimerer ekstraktionstiden

 

Jura A7
JURA A7

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.