Sage - The Dual Boiler™ Espressomaskine inkl. 3 kg. kaffe

9.998,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Denne espresso maskine henvender sig til kaffenydere, der ønsker at styre alle trin i espresso processen, dermed kan du kan let og hurtigt blive barista i eget hjem.

The Dual Boiler

I samarbejde med Sage og den verdensberømte kok Heston Blumenthal, hvor det bedste kun er godt nok, er The Dual Boiler bygget op omkring den forståelse for kaffe, det kræver for at brygge den perfekte kop kaffe. Præcision mellem temperatur, trykkontrol og de rette bønner, er ved denne maskine i højsæde og maskinen er en klasse for sig selv.

The Dual Boiler vil uden tvivl levere gode kaffeoplevelser mange år frem.

Prisen er incl:
- 3 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri.

Sage - The Dual Boiler™ Espressomaskine

Denne espresso maskine henvender sig til kaffenydere, der ønsker at styre alle trin i espresso processen, dermed kan du kan let og hurtigt blive barista i eget hjem.

 The Dual Boiler

I samarbejde med Sage og den verdensberømte kok Heston Blumenthal, hvor det bedste kun er godt nok, er The Dual Boiler bygget op omkring den forståelse for kaffe, det kræver for at brygge den perfekte kop kaffe. Præcision mellem temperatur, trykkontrol og de rette bønner, er ved denne maskine i højsæde og maskinen er en klasse for sig selv. The Dual Boiler vil uden tvivl levere gode kaffeoplevelser mange år frem.

2 Kedler

Der er i The Dual Boiler, to kedler, som navnet også indikerer. Hver boiler er dedikeret til henholdsvis damp og brygning. På den måde brygges espressoen på de ideelle 93 grader, alt imens det samtidigt er muligt at steame din mælk til en lækker latte eller cappuccino, på den halve tid.

The Dual Boiler er udstyret med en overtryksventil, der forhindre for højt tryk under ekstraktion af espresso, så den bitre smag i dit shot undgås. Maskinen har også en lavtryks pre-infusion, som gradvist øger vandtrykket i starten af brygningen. Dette betyder, at kaffebønnerne nænsomt udvides, før de tilføres det høje tryk. Bryggetemperaturen, pre-infusion, tryk og varighed bestemmer du selv.

Med denne maskine er der et utal af muligheder!

The Dual Boiler™ espressomaskine
The Dual Boiler™
 • Tryk: 15 bar. Italiensk pumpe. Overtryksventil sikre optimalt ekstraktions-tryk og smag

 • Start up timer

 • Dual-kedler i rustfrit stål

 • Dobbelt PID-kontrol og begrænsning af bryggetemperatur indenfor +/-1°C

 • Bryggehovedet holder konstant temperatur fra vandtank til kop

 • Lavtryks ‘Pre-infusion’ – programmerbar på både varighed og % tryk

 • Hurtig opvarmning af vand

 • Vandtank kapacitet: 2.5l

 • Separat varmvandsudløb til f.eks. tevand m.m.

 • Indbygget opbevaring af redskaber til rengøring og tilbehør

 • 2200 W