Nuova Simonelli Aurelia II Digit

54.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000

Nuova Simonelli Aurelia II Digit er til dem der leder efter en espressomaskine der har en hidtil uset ydeevne og pålidelighed. Espressomaskinen er den ideelle løsning på dine espressobehov og passer perfekt til høj kvalitets specialbutikker, Barista Konkurrenter, Special Kaffebarer mm.

Aurelia II serien er gennemtænkt fra inderst til yderst, og er designet med alle de vigtigste faktorer i tankerne så baristaen, kunden og ejeren har alle den bedst mulige oplevelse. Nuova Simonelli espressomaskine er kendt for deres holdbarhed, deres præcision og modellen Aurelia II, har en bred vifte af funktioner. Nuova Simonelli Aurelia ll er en espressomaskine der handler om passion og espressooplevelser.

Espressomaskinen har fire forskellige modeller og en række gruppehovedkonfigurationer. Denne model af Aurlia II har 3 gruppehoveder og er den elektroniske version med en innovativ digital pressostat, der styrer kedelvandstemperaturen. Barista kan justere det direkte fra LCD-skærmen. Modellen har yderligere en volumetrisk dosering med ekstremt enkle funktioner: baristaerne kan indstille ekstraktionstiden for en bestemt blanding, der får den samme mængde kaffe i koppen.

Aurelia II-serien kan bl.a. tilbyde:

T3 teknologi (kun på T3)

T3-systemet etablerer nye referencestandarder for temperaturnøjagtighed i vandforsyningen. Baristaren kan indstille temperaturfordelingen for hver gruppe med maksimal fleksibilitet ved hjælp af 3 forskellige parametre: primærkedel, gruppekedel og gruppehovedtemperatur. Der er intet andet system som det. For en mere komplet oversigt, besøg Nuova Simonelli's side her.

Temperaturregulering ved display

Aurelia II espressomaskiner giver mulighed for hidtil uset nøjagtighed i temperaturkontrol, uanset arbejdsbyrde eller miljøforhold.  PID (Proportional Integral Derivative) sørger for at minimere temperatursvingninger i kedlen. Gennem displayet kan vandtemperaturen for hver gruppe styres individuelt og i realtid. Kun på T3-versioner.

Sikker og komfortabel

Aurelia II blev designet til at være den mest ergonomiske maskine muligt. Arbejdsfladen er jævnt tændt, mens ryggen er vinklet, så barista kan se espressoen, der kommer ud af portafilteren, mens LED-belysning (valgfri) ved dampstiften belyser mælken i krukken.

Alsidig

Temperaturen er indstillelig på hver gruppe, så den passer til enhver blanding, og gruppens højde på 80 mm eller 125 mm kan vælges, når du bestiller maskinen, så den passer til den type drikkevarer du serverer.

Hvem er bruger?
Til Erhverv
Vægt
74 kg
Kedel
14 liter
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.