Nuova Simonelli Appia II Compact

29.995,00 DKK
inkl. moms
3 - 5 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000

Nuova Simonelli Appia II compact espressomaskinen lover præstationspræstation under krævende omstændigheder. Kaffemaskinen er pålidelige, brugervenlige, multifunktionelle og ergonomiske.Nuova Simonelli Appia II compact er designet til at passe stort set alle tællerrum, og er ideel til enhver der er på udkig efter høj ydeevne med minimale pladsbehov. Appia II Compact er kun 55 cm bred, men det garanterer sikkerhed, overlegen kvalitet og overlegen ydeevne.

Den ergonomiske filterholder er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steamarmen har en “smart steam” funktion, der giver kontrol over steamingprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang.

Ved blot et tryk på knappen til vandudtaget, kan Nuova Simonelli Appia II compact espressomaskine tilbedere en Americano med en præcis mængde kogende vand. Derudover har espressomaskine et forhøjede gruppehoved, der gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne model af Nuova Simonelli Appia er med 2 gruppehoveder.

Funktioner og funktionalitet

På trods af kun 55 centimeter harNuova Simonelli Appia II compact samme egenskaber som vores større maskiner: automatisk backspyling, løftede hovedhoveder, ergonomiske portafilter, inox arbejdsbakke, to inox dampwands og en varmtvandsstang.

  • Varmeveksler: Bryg og damp samtidig og hurtigere og mere effektivt. Holde din shorts velsmagende ved at opretholde en konsistent temperatur fra kedlen til at brygge hovedet.
  • Smart Wand Upgrade: Denne valgfri stang gør ubesværet perfekt skummetmælk. Smart Wand strækker og damper mælk med blot et tryk på en knap og slukker automatisk til den korrekte temperatur. Ingen gætteri involveret!
  • Forhøjede gruppehoved: Rummeligt at forlade større kopper!
  • Soft Infusion System (SIS): Fungerer for at brygge en konsekvent og lækker skud hver gang.
  • Varm de kopper: Ved hjælp af varme direkte fra kedlen opvarmer toppen af Appia varmekopper, før de brygges.

Nuova Simonelli har produceret espressomaskiner i over 70 år.

Denne maskine fylder mindre end Nuova Simonelli Appia 2 grp. Heraf navnet compact.

Vægt
45 kg
Kedel
7,5 L
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
230 V / 2600 W
Mål B - H - D
55 x 53 x 54,5 cm
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.