Nuova Simonelli Appia II 1 gr

17.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000

Nuova Simonelli Appia espressomaskine har et gruppehoved, en stabil bryggetemperatur og kan sikre ensartede espressoskud ved hjælp af SIS (Soft Infusion System). Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista, der ønsker at servere lækre kaffe og cappuccinoer, selv om de har begrænset plads. Med kun en gruppehovedet har Appia den bedste teknologi koncentreret i et lille rum, der giver høj ydeevne og høj pålidelighed.

Espressomaskinen er velegnet til steder med minimal diskplads, restauranter, små kaffebarer.

Den ergonomiske filterholder er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steamarmen har en “smart steam” funktion, der giver kontrol over steamingprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang.

Ved blot et tryk på knappen til vandudtaget, kan Nuova Simonelli Appia espressomaskine tilbedere en Americano med en præcis mængde kogende vand. Derudover har espressomaskine et forhøjede gruppehoved, der gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne model af Nuova Simonelli Appia er med 1 gruppehoved

Funktioner og funktionalitet

  • Varmeveksler: Bryg og damp samtidig og hurtigere og mere effektivt. Holde din shorts velsmagende ved at opretholde en konsistent temperatur fra kedlen til at brygge hovedet.
  • Smart Wand Upgrade: Denne valgfri stang gør ubesværet perfekt skummetmælk. Smart Wand strækker og damper mælk med blot et tryk på en knap og slukker automatisk til den korrekte temperatur. Ingen gætteri involveret!
  • Forhøjede gruppehoved: Rummeligt at sætte større kopper
  • Soft Infusion System (SIS) : Fungerer for at brygge en konsekvent (og lækker!) Skud hver gang.
Vægt
42 kg
Kedel
5 L
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
230 V/1800 W
Mål B - H - D
40 x 53 x 54,5 cm
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.