Nuova Simonelli Appia Compact - 1 gruppe

18.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Nuova Simonelli Appia compact espressomaskinen lover præstation under krævende omstændigheder. Kaffemaskinen er pålidelig, brugervenlig, multifunktionel og ergonomisk. Nuova Simonelli Appia compact er designet til at passe stort set alle tællerrum, og er ideel til enhver der er på udkig efter høj ydeevne med minimale pladsbehov.
Appia Compact er kun 55 cm bred, men det garanterer sikkerhed, overlegen kvalitet og overlegen ydeevne.

Nuova Simonelli Appia compact espressomaskinen lover præstation under krævende omstændigheder. Kaffemaskinen er pålidelig, brugervenlig, multifunktionel og ergonomisk. Nuova Simonelli Appia compact er designet til at passe stort set alle tællerrum, og er ideel til enhver der er på udkig efter høj ydeevne med minimale pladsbehov. Appia Compact er kun 55 cm bred, men det garanterer sikkerhed, overlegen kvalitet og overlegen ydeevne.

Den ergonomiske bajonet er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steamarmen har en “smart steam” funktion, der giver kontrol over steamingsprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang.

Ved blot et tryk på knappen til vandudtaget, kan Nuova Simonelli Appia compact espressomaskine, tilberede en Americano med en præcis mængde kogende vand. Derudover har espressomaskine et forhøjet gruppehoved, der gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne model af Nuova Simonelli Appia er med 1 gruppehovede.

Funktioner og funktionalitet

På trods af den kompakte størrelse, har Nuova Simonelli Appia compact samme egenskaber som vores større maskiner: Automatisk backflush, løftede gruppehoveder, ergonomiske portafilter, rustfri stål drypbakke, 2 rustfri stål steam-arme og et varmtvandsudtag til tevand.

  • Varmeveksler: Bryg og steam samtidigt, hurtigere og mere effektivt. Holder dine espressoshots velsmagende ved at opretholde en konstant temperatur fra kedlen til bryghovedet.
  • Forhøjet gruppehoved: Denne funktion gør at der er plads til store latteglas under bryghovedet
  • Soft Infusion System (SIS): Gør at der brygges et konsekvent og lækkert espressoskud hver gang.
  • Kopvarmer: Ved hjælp af varme direkte fra kedlen opvarmes toppen af Nuova Simonelli Appia II Compact, så kopper og glas er opvarmede når der skal brygges kaffe i dem
  • Tilvalgs funktion - Smart WandAutosteam funktionen gør at alle kan lave en tyk og fløjls-agtig mælkebaseret drik. Altid ved samme temperatur og med den rette mængde cremede skum, med blot et tryk på en knap og autosteamen slukker automatisk ved den korrekte temperatur. 

Nuova Simonelli har produceret espressomaskiner i over 70 år.

Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
230 V / 2600 W